(Poistunut julkaisusta)

Esimies lääkevalmistukseen
Yliopiston Apteekki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Yliopiston Apteekin Terveydenhuollon liiketoimintayksikkö YA-talolla Pitäjänmäellä hakee

Esimiestä lääkevalmistukseen

vakituiseen työsuhteeseen 5.8.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Terveydenhuollon liiketoiminta on yksi Yliopiston Apteekin strategisista kasvualueista. Siihen kuuluvat mm. annosjakelupalvelu, lääkevalmistus, lääke- ja tuotemyynti sekä räätälöidyt palvelut julkiselle ja yksityiselle terveydenhuollolle.

Tehtävänäsi lääkevalmistuksen esimiehenä on laajamittakaavaisen lääkevalmistuksen päivittäinen esimiestyö, kehittäminen ja raportointi. Toimit esimiestiimin jäsenenä lääkevalmistuksessa ja apunasi on osaava henkilöstö.

Lääkevalmistuksessa valmistetaan yksittäisiä ex tempore- lääkkeitä ja laajamittakaavaisesti valmistettuja lääkkeitä sopimusvalmistuksena apteekeille, omille toimipisteille sekä julkiselle- ja yksityiselle terveydenhuollolle. Lääkevalmistuksen osana toimii myös annosjakelutuotanto.

Odotamme sinulta kokemusta valmistavasta teollisuudesta esim. lääke- tai elintarviketeollisuudesta. Sinulla on kokemusta esimiestyöstä ja olet kiinnostunut kehittämään toimintaa yhdessä henkilöstön kanssa. Ymmärrät ja osaat käyttää sujuvasti erilaisia sähköisiä työkaluja sekä Office-ohjelmia työssäsi. Ymmärrät asioiden syy-yhteyksiä ja sinulla on tehtävään soveltuva koulutus.

Olet esimiehenä innostava ja kannustava, tartut toimeen ja saat tuloksia aikaan. Hyvät vuorovaikutustaidot ja itsenäinen työote ovat välttämättömiä ominaisuuksia työssäsi.

Yliopiston Apteekki pitää hyvää huolta henkilöstönsä työkyvystä ja osaamisesta sekä tarjoaa kilpailukykyiset työsuhde-edut.

Jos kiinnostuit tehtävästä, kysy lisätietoja:
Valmistuksen osastopäällikkö Jarno Alén p. (09) 5420 4475 perjantaina 14.6. klo 10-12 tai maanantaina 17.6. klo 12-13.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 21.6.2019 mennessä osoitteesta https://www.yliopistonapteekki.fi/yritys/tyonhakijat