Esimies laadunvalvontalaboratorioon / Biovian Oy, Turku
MPS

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Biovian on turkulainen bioteknologiayritys, joka tarjoaa sopimusvalmistusta, -analysointia ja prosessikehitystä biotekniikkayrityksille, jotka kehittävät innovatiivisia geeniterapioita tai biofarmaseuttisia tuotteita. Tule mukaan työskentelemään kanssamme tulevaisuuden biologisten lääkkeiden parissa ja muuttamaan ideoita tuotteiksi. Saatamme asiakasprojekteja laboratoriosta kliiniseen potilaskäyttöön asti taidolla, innolla ja sydämellä.

Tule meille laadunvalvontalaboratorioon esimieheksi

Haemme laadunvalvontalaboratorioon esimiestä biologisten lääkkeiden analytiikan pariin. Työssä osallistut biologisten lääkkeiden kehitys- ja tuotantoprojekteihin ja pääset rakentamaan modernien lääkkeiden laatua. Pääset työskentelemään asiakasprojekteissa yhdessä Biovianin muiden asiantuntijoiden kanssa. Tehtävä on luonteeltaan kaksijakoinen; tärkeässä roolissa on itse esimiestyö, mutta asiantuntijuus on yhtä lailla tehtävän fokuksessa.

Esimiehenä vastaat kokonaisuudessaan noin 10 henkilön tiimistä. Autat, tuet ja johdat asiantuntijoita edistämään omaa työtään, jotta aikataulut pitävät ja asiakkaat ja organisaatio saavat tarvitsemansa avun. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja, vastuunkanto- ja paineensietokykyä sekä joustavuutta.

Tehtäviisi kuuluu monipuolisia laadunvalvonnan tehtäviä, joista keskeisimpiä ovat tulosten tarkastus ja raportointi. Lisäksi osallistut analyysimenetelmien kehittämiseen ja validointiin sekä laboratorion laatutason ylläpitoon. Lopullinen työnkuvasi määräytyy aikaisemman kokemuksesi perusteella.

Henkilönä sovit tehtävään, jos olet toiminnassasi tarkka ja huolellinen. Toivomme sinulta myös oma-aloitteisuutta sekä erityisesti yhteistyökykyä.

Odotamme sinulta

  • Esimiestehtävään liittyvää kyvykkyyttä
  • Ymmärrystä lääketeollisuudesta. Sinulla on biologisten analyysimenetelmien tuntemusta (esim. soluanalyysit, ELISA, PCR, HPLC) sekä tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto esimerkiksi biokemiasta tai kemiasta. Lisäksi sinulla on kokemusta GMP:n mukaisesta työskentelystä sekä tietokoneistettujen järjestelmien käytöstä.
  • Hyvää suomen kielen taitoa. Pystyt työskentelemään sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti myös englannin kielellä.

Tarjoamme sinulle

Globaaleilla markkinoilla toimivana yhtiönä tarjoamme sinulle näköalapaikan biologisten lääkkeiden kehitykseen ja sopimusvalmistukseen. Työ on itsenäistä ja tukenasi on osaava laadunvalvontatiimi.

Pääset tehtävässä toimimaan biologisten lääkkeiden kehityksen kärjessä, mikä mahdollistaa sinulle ammatillisen kehittymisen. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä koulutusta ja valmennusta esimiestyöhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of QC Operations Marjo Hämäläinen 24.11. klo 14-16, puh. 040 706 0874. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultti Catharina Kallioon, puh. 040 668 3080. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi sekä CV:si hakupainikkeen kautta 6.12. mennessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot