(Poistunut julkaisusta)

Esimies, kunnossapito
Metsä Fibre

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2020

Haemme nyt Merikarvian sahalle

MEKAANISEN KUNNOSSAPIDON ESIMIESTÄ

johtamaan tiimin työskentelyä

Millainen tehtävä sinua odottaa?

Kunnossapidon esimiehen roolissa johdat tiimisi työskentelyä ja huolehdit työtehtävien sujuvuudesta. Ohjaat työntekijöiden työskentelyä kunnossapidon työlistan mukaisesti sekä tuet heitä omalla ammattitaidollasi haastavissa työtehtävissä. Kunnossapidon tiimillä on tärkeä tehtävä olla varmistamassa tuotannon sujuva toiminta.

Esimiehen roolissa olet mukana rekrytoinneissa, huolehdit tiimiläisten perehdyttämisestä, osaamisen kehittämisestä ja koulutusten suunnittelusta. Toimit työturvallisuuden edistäjänä oman esimerkkisi kautta. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden esimiesten, tehdaspäällikön sekä sahan muun henkilöstön kanssa. Tässä roolissa saat oivallisen tilaisuuden ammatilliseen kehittymiseen ammattitaitoisten kollegoiden ympäröimänä.

Esimiehenä tehtäviisi kuuluvat mm.

  • toiminnan jatkuvan kehittämisen edistäminen
  • osastopalaverien pitäminen
  • kunnossapitotöiden suunnittelu yhdessä tuotannon ja kunnossapidon suunnittelijan kanssa
  • kehityskeskusteluprosessin läpivienti
  • kunnossapidon työntekijöiden rekrytointi yhteistyössä HR:n kanssa
  • työturvallisuuden edistäminen
  • vastuu tiimin toimimisesta Metsä Groupin strategian mukaisesti

Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo kokemusta työnjohto- tai esimiestyöstä sekä motivaatiota kehittää osaston toimintaa kohti tulevaisuuden Metsää. Sinulla on teknillisen alan koulutus sekä kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Johtamistyyliltäsi olet yhdessä tekijä, etkä hätkähdä vaikeiden tilanteiden hoitamista. Pystyt tekemään nopeita päätöksiä sekä reagoimaan nopeasti vaihtuviin työtilauksiin. Toivomme, että olet työskennellyt jonkin verran henkilöstöhallinnon- sekä SAP-järjestelmän kanssa.

Miksi Metsä?

Meidän toimintaamme ohjaavat paitsi asiakkaat, myös kestävä arvomaailma ja uusiutuva raaka-aine. Keskitymme kasvuun ja investoimme uusiin liiketoimintamahdollisuuksiin. Metsän menestyksen avain ovat osaavat ja innostuneet ammattilaiset, jotka haastavat itseään jatkuvasti parempiin tuloksiin. Panostamme hyvään johtamiseen ja henkilökohtaisen urakehityksen tukemiseen. Meillä osaaminen saa näkyä ja sitä hyödynnetään! Perehdytämme sinut Metsä Fibreen ja tehtävään kattavalla perehdyttämisohjelmalla.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Tuleva esimiehesi tehdaspäällikkö Riku Iisakkala p. 050 387 3820 kertoo mielellään lisää tulevasta roolistasi ja odotuksistamme uudelle tiimikaverille. Tehdaspäällikkö on tavoitettavissa parhaiten arkipäivisin klo 15.00-16.30.

Hakeminen!

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Tee se mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja kerro myös palkkatoiveesi. Haku on auki 26.04.2020 saakka. Tsemppiä hakuun!