(Poistunut julkaisusta)

Esimies Kesko Logistiikan varastotuotantoon
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Innostutko logistiikasta, kaupasta ja uusista haasteista? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia?


Meitä yhdistää innostus logistiikan alaan sekä asiakaspalveluhenkinen asenne, joka näkyy positiivisena tekemisen meininkinä, reippaana vastuunottona ja mahdollisuutena vaikuttaa työn tekemiseen. Meillä pääset kehittymään mielenkiintoisissa ja haasteellisissa tehtävissä. Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen monipuolisessa Kesko logistiikassa ja koko K-ryhmässä. Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


 K-ryhmä etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa esimiestä vastaamaan päivittäistavarakaupan varastotuotannosta. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi. Monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat keräys- ja trukkityön läpivienti, esimiestehtävät sekä työn johtaminen ja organisointi työturvallisuutta unohtamatta. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


 Odotamme sinulta:


  • tehtävään sopivaa koulutusta ja hyvää varastoteknistä osaamista
  • halua ja kykyä ihmisten parissa työskentelyyn
  • mielellään aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä
  • kykyä viedä asioita eteenpäin ja luoda hyvää tekemisen henkeä työyhteisöön
  • sujuvia organisointi-, viestintä- ja it-taitoja
  • halua oppia uutta ja kehittää toimintaa
  • valmiutta vuorotyöhön

 Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia.


Tarjoamme sinulle paljon vauhdikasta ja vastuullista työtä sekä mahdollisuuden kehittää Kesko-Logistiikan varastotuotantoa sekä itseäsi menestyvässä Kaupan alan logistiikkaympäristössä. Annamme Sinulle Kesko-konsernin ammattilaisten tuen työssäsi.


 


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija kahdeksassa maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.


 


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


 


 Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Toni Nieminen puh  010 53 27532


Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.10.2018  mennessä oheisen linkin kautta.


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 42 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.