Esimies (kahvila-ja liikenneasema), Pohjois-Helsinki
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin. 


Etsimme nyt Pohjois-Helsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme kahvila- ja liikenneasemapäällikköä kokopäiväiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.


Kahvila- ja liikenneasemapäällikkö tulee toimimaan vajaan 20 hengen tiimin esimiehenä samalla itsekin osallistuen normaaliin kahvila- ja liikenneasematyöskentelyyn. Työvuorosuunnittelu sekä hallinnolliset tehtävät ovat lisäksi vastuullasi.  

Työ on monipuolista asiakaspalvelutyötä, jossa yhdistyy kahvilan, kaupan ja ravintola-alan työtehtävät. Lisäksi asiakkaamme toimipisteestä vuokrataan mm. autoja ja peräkärryjä. Työpaikka on auki 24h/vrk, joten toivomme hakijoilta joustavuutta työaikojen suhteen. Töitä voi olla niin arkisin kun viikonloppuisinkin.

Toivomme hakijoilta aiempaa esimieskokemusta joko ravintolan tai kaupan alalta. Lisäksi sinulla tulee olla voimassa oleva hygieniapassi.


Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden Heidi Yrjä, 050 598 8460 / heidi.yrja@nordic.fi.

Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli tehtävään valittu henkilö tullaan palkkaamaan suoraan asiakasyrityksemme omille palkkalistoille.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1298786
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Heidi Yrjä (heidi.yrja (a) nordic.fi)
  • Sijainti: Helsinki