(Poistunut julkaisusta)

Esimies (Integraatiot & API)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme nyt sinua aktiivinen ja iloinen

ESIMIES/ASIANTUNTIJA (50/50)

vastaamaan Turun toimipisteen integraatio- ja API-liiketoimintamme esimiestyöstä. Ihana nykyinen esimiehemme tulee jatkossa keskittymään kokopäiväiseen asiantuntijatyöhön.

Olet osa Digian lähes kahdensadan integraatio-osaajan yhteisöä, vastuullasi Turun toimiston noin 15 henkilön integraatio- ja API-tiimin lähiesimiestehtävät. 

Esimiesroolissasi varmistat, että asiantuntijat saavat tarvitsemansa tuen tehtäviinsä ja että yhteisen tekemisen suunta on liiketoimintalinjausten mukainen. Tehtäväpaletissasi ovat mm. kehityskeskustelut, osaamisen kehittäminen, resursointi, rekrytointi ja oppilaitosyhteistyö sekä näiden palveluiden aktiivinen kehittäminen, jotta ne vastaavat henkilöstön ja liiketoiminnan tarpeisiin. Apunasi ja tukenasi näissä tehtävissä toimivat nykyinen esimies Ari, liiketoiminnan johtoryhmä ja HR sekä muiden toimipisteiden paikalliset esimiehet. Henkilöstön päivittäisestä työnohjauksesta vastaavat projekti- ja palvelupäälliköt.

Asiantuntijaosaamistasi pystyt kehittämään esimerkiksi juuri palvelupäällikön roolissa. Tällöin vastaat nimetyissä asiakkuuksissa siitä, että projektit ja palvelut hoidetaan asetettujen tavoitteiden ja sopimusten mukaan. Tunnistat asiakasyritysten tarpeet ja autat löytämään moderneja integraatioratkaisuja asiantuntijatiimisi kanssa. Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja kehität aktiivisesti Digian ja asiakkaan toimintamalleja. Huolehdit, että tekijöillä on hyvä tekemisen meininki, asiakas on tilanteen tasalla ja työt sujuvat kaikin puolin jouhevasti. Varmistat asianmukaisen raportoinnin, resursoinnin ja laskutuksen sujumisen.

Voit osallistua asiantuntijatyöhön myös koodaamalla, suunnittelemalla integraatioarkkitehtuureja tai konsultoimalla asiakasta integraatio- ja API-ratkaisujen valinnassa.

Sinulla on aiempaa kokemusta integraatioiden parista, joko IT-palveluiden hallinnasta tai projektien vetovastuusta. Tunnet ITIL-käytännöt, ketterät menetelmät ja DevOps-toimintaa sekä integraatiotyön ominaispiirteet. Olet tottunut toimimaan asiakasrajapinnassa ja sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot. Pystyt käymään teknistä keskustelua tiimisi kanssa – olethan koodannut, konfiguroinut tai testannut itsekin. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää esimies- ja asiantuntijaosaamistasi monipuolisissa tilanteissa osaavien teknisten asiantuntijoiden kanssa. Tarkempi toimenkuvasi tulee muovautumaan kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan, joten kerro meille hakemuksessasi, millainen rooli sinua erityisesti kiinnostaa ja mistä sinulla on jo kokemusta.

Hae 26.2.2020 mennessä! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Salla Kärkkäinen ja Jaana Marin Helsingin esimiestiimistä vastaavat mielellään kysymyksiisi. Sallan tavoitat numerosta 050 320 5410, ke 5.2. klo 09-10 ja ti 11.2. klo 10-11, sekä Jaanan numerosta 050 4488007 pe 14.2. klo 10-11. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com.