(Poistunut julkaisusta)

Esimies Finanssivalvonnan Työeläkelaitokset toimistoon
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2020

Esimies Finanssivalvonnan Työeläkelaitokset-toimistoon

Arvostatko merkityksellistä työtä? Olet työeläkealan syväosaaja ja valmis uusiin haasteisiin? Nyt meillä on juuri sinulle mielenkiintoinen tehtävä tarjolla.

Haemme Työeläkelaitokset-toimiston esimieheksi 

TOIMISTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tuomaan vahvaa osaamista ja kokemusta työeläkelaitosten valvontaan ja sen kehittämiseen.

Toimit esimiehenä toimistossa, joka vastaa työeläkelaitosten ja sairaus- ja avustuskassojen valvonnasta. Vastaat toiminnan kehittämisestä valvottavien vastuullisen toiminnan, vakavaraisuuden ja vakuutettujen turvan varmistamiseksi muuttuvassa toimintaympäristössä.

Sinulla on vankka kokemus työeläkevakuuttamisesta sekä aktiivinen, tavoitteellinen ja vastuullinen ote työhön. Katsomme eduksi vahvan syväosaamisen sijoitustoiminnasta tai vakuutusmatematiikasta. Hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys menestyä työssäsi, viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti. Olet luontainen esimies – osaat motivoida ja kannustaa toimiston työntekijöitä sekä kehittää työtapoja myös yhdessä muiden osaston ja Finanssivalvonnan yksiköiden kanssa. Vahva englannin tai ruotsin kielien osaaminen saattaa olla valttikorttisi valinnassa. 

Sinulla tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle merkitykselliset työtehtävät ja vahvan näkymän paitsi suomalaisen sosiaaliturvan keskeisiin toimijoihin myös laajemmin finanssisektorille. Saat tehdä haastavia ja monipuolisia tehtäviä asiantuntevassa porukassa. Pääset vaikuttamaan siihen, miten sosiaaliturvan ja sijoitettavan varallisuuden kannalta keskeisiä toimijoita Suomessa valvotaan. Tule mukaan kehittämään vakuutustoiminnan valvontaa!

Virkasuhde on vakinainen. Valittava henkilö määrätään toimistopäällikön tehtävään viideksi vuodeksi. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 19) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 

Lisätietoja antaa osastopäällikkö Kaisa Forsstörm, p. 09 183 5252 tai kaisa.forsstrom(at)finanssivalvonta.fi


Fiva työllistää noin 230 rahoitus- ja vakuutusalan asiantuntijaa. Toimintamme tavoitteena on finanssimarkkinoiden vakauden edellyttämä luotto-, vakuutus- ja eläkelaitosten ja muiden valvottavien vakaa toiminta. Tavoitteenamme on myös vakuutettujen etujen turvaaminen ja yleisen luottamuksen säilyminen finanssimarkkinoiden toimintaan. Lisäksi tehtäviimme kuuluu edistää hyvien menettelytapojen noudattamista finanssimarkkinoilla ja yleisön tietämystä finanssimarkkinoista.

Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA