Esimies elintarviketeollisuuden avainasiakkuuksiin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

 

Haemme nyt energistä ja itsenäiseen työhön kykenevää PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan elintarvikehygieniasta, avainasiakkuuksissamme Jyväskylässä.

 

ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

 

Palveluesimiehenä vastaat elintarvikekohteiden korkeahygieenisen siivouksen palvelutuotannon suunnittelusta, toimivuudesta ja kannattavuudesta sekä asiakasyhteistyöstä. Johdat ja ohjaat oman palvelutiimisi työtä. Tässä roolissa korostuu kykysi taloudelliseen ja laadulliseen johtajuuteen. Kehität ja syvennät tiimisi kanssa asiakkuussuhdetta, mikä edellyttää vahvaa asiakkuus- ja henkilöstöjohtamisen osaamista. Toimintatyylisi on samanaikaisesti joustavaa ja jämäkkää, analysoivaa ja ennakoivaa. Olet vahva yhteistyötaidoiltasi, etkä pelkää tuoda esille omia näkemyksiäsi. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja alkaa mahdollisimman pian.

 

Edellytämme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä elintarviketeollisuuden osaamista ja alalle soveltuvaa koulutusta. Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava, asenteeltasi tulosorientoitunut ja tavoitteisiin pyrkivä. Omaat hyvät IT-taidot ja kykenet oppimaan uusien ohjelmistojen käytön suhteellisen nopeasti.  Suomen kielen taidon lisäksi tehtävässä tarvitset hyvää englannin kielen taitoa. Tiimisi työskentelee pääasiallisesti tuotantovuorojen päätteeksi  arkisin ja lauantaisin, jonka vuoksi esimiestyötä tehdään sekä päivä- että iltavuorossa ja ajoittain viikonloppuisinkin.

 

Tarjoamme hyvällä asenteella varustetulle henkilölle itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän, mutta ennen kaikkea monipuolisen näköalapaikan ISS Palveluiden merkittävien avainasiakkuuskohteiden parissa. Työssäsi raportoit asiakkuuspäällikölle. Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 22.12.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot