Esimiehiä saliin ja keittiöön
Naughty BRGR / Kerolon Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2019

Naughty BRGR etsii kannattavalle ja kasvavalle liiketoiminnalleen ensisijaisesti kahta osaavaa, innostavaa ja ennen kaikkea hyvää tyyppiä kokoaikaisiin esimiestehtäviin. Helsinkiin salin vuoropäällikköä ja Espooseen keittiön vuoromestaria. 

Haemme kasvua etenkin pääkaupunkiseudulla, joten nyt on loistava aika verkostoitua kanssamme myös tulevaisuutta ajatellen.

Lähde mukaan tiimiin, joka työskentelee pilke silmäkulmassa luoden asiakkaille parhaat burgerikokemukset.

Naughty BRGR:n arvot ”Rock, Daring, Not average ja By the book” ohjaavat kaikkea toimintaa ja toimivat kivijalkana kaikelle tekemiselle. Naughty BRGR on rohkeasti erilainen ja haluaa tarjota asiakkaalle yllättäviäkin makuelämyksiä.

Vuoropäällikkönä toimit tiimisi fiiliksen luojana huolehtien siitä, että jokainen pääsee loistamaan. Olet tukena ja turvana työntekijöille ja johdat esimerkin omaisesti ravintolan päivittäistä toimintaa.

Jos koet olevasi sopiva tehtävään ja haluat mukaan tähän huikeaan Naughty porukkaan, niin jätä hakemus oheisen hakulinkin kautta! Voit tutustua Naughty BRGRiin työpaikkana tarkemmin katsomalla meininkiä somesta #naughtycult.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot