(Poistunut julkaisusta)

ESIMIEHIÄ kahviloihin, ravintoloihin ja WHSmith-toimipisteisiin Helsinki-Vantaan lentoasemalle
SSP Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2019

Etsimme

ESIMIEHIÄ kahviloihin, ravintoloihin ja WHSmith-toimipisteisiin Helsinki-Vantaan lentoasema

Etsimämme henkilö on ylpeä omasta toimipisteestään ja haluaa, että se näkyy ulospäin kaikessa, niin pisteen ulkoasussa, henkilökunnan asenteessa kuin asiakkaan kokemuksessakin. Ravintolaesimiehiä etsimme sekä saliin että keittiöön.

Teet työtäsi hymyillen, sparraten ja valmentaen omaa joukkoasi. Olet siellä missä Sinua eniten tarvitaan. Ohjaat tiimiäsi esimerkin voimalla ja haluat, että jokainen asiakas lähtee pisteestäsi kokien, että kokemus oli parempi kuin mitä hän oli etukäteen osannut odottaa.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla työskentelet kansainvälisessä ja vilkkaassa miljöössä. Tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen ovat joustavuus, positiivisuus, asiakaslähtöinen ajattelutapa ja myyntihenkisyys. Ympäristö on kansainvälinen, joten hyvä kielitaito on eduksesi. Toivomme vähintään suomen ja englannin kielen sujuvaa osaamista.

Toivomme lisäksi, että sinulla on aiempaa kokemusta ravintola- tai kaupan alalta esimiehenä työskentelystä.

Muiden ominaisuuksien ohella arvostamme ripeyttä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian linkistä: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?0d2d2a5e

Hakuaika päättyy 24.7.2019.

Me SSP:llä panostamme henkilöstömme hyvinvointiin monin eri tavoin. Tarjoamme laajasti mm. liikuntamahdollisuuksia sekä muita SSP:n loistavia etuja.

Tule osaksi tiimiämme!

Terveisin, SSP Finland

Lisätietoja: www.sspfinland.fi