(Poistunut julkaisusta)

Esimieheksi Barona Logistiikalle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2018

Hei esimiestehtävistä kiinnostunut sisälogistiikan taitaja! Tunnetko varaston prosessit ja olet hyvä ihmisten kanssa? Tällä ilmoituksella pyrimme tavoittamaan työnhakijoita, jotka etsivät esimiestehtäviä pääkaupunkiseudulta tai sen lähikunnista.

Haemme jatkuvasti varastoihin eri tasoisiin esimiestehtäviin henkilöitä omaan organisaatioomme sekä asiakkaillemme. Yleisimmät käytössä olevat nimikkeet esimiestehtävissä ovat työnjohtaja ja tiiminvetäjä. Työnjohtajan vastuulla on noin 25 - 50 henkilön esimiehenä toimiminen sekä logistiikan prosessien kehittäminen ja toiminnan läpimenon varmistaminen oman vuoron aikana. Tiimivetäjät toimivat työnjohtajan alaisuudessa ja heillä on vuorossaan noin 5 - 25 työntekijää ohjattavanaan. Tiimivetäjä myös osallistuu perus tehtäviin tilanteen ja tarpeen mukaan sekä esimerkiksi huolehtii perehdytyksen toimivuudesta. Työvuorot sijoittuvat aamu-, ilta- ja yövuoroihin. Tarvetta on välillä myös viikonlopputöiden tekemiselle. Hakemuksessasi voit mainita, mitä vuoroa haluaisit tehdä mieluiten.

Yleisin käytössä oleva TES löytyy varastossa kaupan alalta, jossa tiimivetäjän perus kuukausipalkka pyörii 2-vuorotyössä normaalissa lämpötilassa iltalisän kanssa noin 2400 - 2500 euron hujakoilla. TES palkan päälle on mahdollista saada jossain paikossa tuotantopalkkiota tai henkilökohtaisia bonuksia. Työnjohtajan kanssa palkka neuvotellaan aina tehtäväkohtaisesti kuntoon. Haemme pääasiassa esimiehiä varastoihin, joissa käsiteltävät tuotteet ovat käyttötavaroita tai elintarvikkeita. Logistiikka-alan tuntemus sekä luonnollisesti kaikki esimiestyöstä kertynyt kokemus on eduksi esimiestehtäviä hakiessa.

Mikäli ole katsomassa uusia hommia ja esimiestehtävät kiinnostavat, laita vapaamuotoista hakemusta meille. Kerro hakemuksessa minkälaisesta tehtävästä olet kiinnostunut, missä päin haluaisit tehdä töitä ja miksi juuri sinä olisit sopiva kaveri esimieheksi?