(Poistunut julkaisusta)

Esikäsittelijä
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään esikäsittelijää metallisten kappaleiden suojaustehtäviin.

Työnkuvaus:

Esikäsittelijän tehtäviin kuuluu erikokoisten ja erimuotoisten kappaleiden esikäsittely ja suojaus ennen seuraavaa työvaihetta. Esikäsittelyyn kuuluu myös esim. tuotteiden puhdistaminen.

Toivomme valittavalta hakijalta:

Työ edellyttää tarkkuutta ja käteviä käsiä, joten sorminäppäryys on eduksi tehtävässä. Aiempi työkokemus esim. kokoonpano- tai muista tarkkuutta vaativista tehtävistä tukee tehtävässä menestymistä. Koulutustaustalla ei ole suurta merkitystä, asenne ja ote työn tekemistä kohtaan ratkaisee. Hyvä fyysinen kunto auttaa jaksamaan työssä, koska siinä joutuu olla jalkojen päällä paljon.

Mitä työ tarjoaa?

Esikäsittelijänä pääset mukaan hyvän työmoraalin omaavaan porukkaan,  jossa on hyvä tekemisen meininki, ja jossa ei turhasta nipoteta. Yrityksessä on monenlaisia erilaisia työtehtäviä, joten mahdollisuus vaihtelevaan työhön on. Töitä tehdään siellä, missä tekemistä eniten piisaa. Kyseessä on vuokratyösuhde, joten apunasi kaikessa on WorkPowerin iloinen ja osaava HR-tiimi.

Hakuprosessi

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan mahdollisimman pian, sillä toiveena on täyttää tehtävä nopeasti. Ensimmäiset haastattelut tehdään WorkPowerin toimesta, jatkohaastattelut asiakkaan luona.

Lisätietoja

Elina Forssell, HR-koordinaattori

elina.forssell@workpower.fi / 040-7069967

Avainsanat: esikäsittely, suojaus, tuotantotyö, teollisuuden työ, prosessityö