Esihenkilöharjoittelija
Lassila & Tikanoja Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Onko sinulla kokemusta palvelualan töistä ja haluaisit ottaa seuraavan askeleen urallasi? Kiinnostaako sinua esihenkilötyö ja oman tiimin ohjaaminen? Meillä on nyt haussa siivous- ja tukipalveluiden yksikköömme Tampereelle 
 
ESIHENKILÖHARJOITTELIJA
 
Mitä esihenkilöharjoittelija tekee? Harjoittelijana pääset mukaan palvelualan arkeen ja kerrytät kokemusta lähijohtamisessa. Palvelumestari, tällä nimellä me kutsumme lähiesihenkilöitä, on työntekijöidemme motivoiva ja kannustava esihenkilö. Tässä tehtävässä opettelet työntekijöiden päivittäisen toiminnan organisoimista omalla vastuualueellasi mentorisi kanssa ja sen lisäksi teet säännöllisesti työvuoroja erilaisissa palvelualan työtehtävissä hoitaen lähiesimiesten tuurauksia ja poissaoloja.

Pääset harjoittelemaan hyvää johtamista, perehdytystä, palautteen antamista, työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimista ja työvuorojen tekoa. Asiakas kuuluu vahvana osana työpäivääsi eli olet myös mukana käytännön asiakastilanteissa ja asiakassuhteiden hoitamisessa. Tehtävässä liikutaan paljon kentällä työntekijöiden ja asiakkaiden parissa. Vastapainona on myös toimistotyötä järjestelmien, sähköpostien ja Excelien parissa. Työ on kokoaikainen. Työvuorot ovat pääsääntöisesti virka-aikaan. Harjoittelijan tehtävä on määräaikainen (12 kk), jonka jälkeen pystymme toivottavasti tarjoamaan sinulle vakituisen palvelumestarin paikan. 

 

Ketä etsimme? Tehtävässä onnistuaksesi tarvitset oma-aloitteisen ja uteliaan asenteen. Sinulla on halu kasvaa hyväksi esihenkilöksi ja pystyt hallitsemaan useampia tehtäviä kerrallaan. Sinua eivät hetkauta muuttuvat tilanteet. Lisäksi edellytämme sinulta:

·       Kokemusta palvelualalla toimimisesta

·       Hyvää suomen kielen taitoa ja pärjäät myös englanniksi

·       Hyviä IT-taitoja

·       B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus on ehdoton plussa

 

Miksi valita L&T? Me L&T:llä panostamme johtamiseen ja hyvään esihenkilötyöhön. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä mukaan osaksi vastuullisemman siivouksen kehittämistä. Näissä hommissa jokainen päivä on erilainen ja saat olla monessa mukana. Valmennamme sinua urallasi eteenpäin omien tavoitteidesi ja osaamisesi puitteissa. L&T tarjoaa sinulle hyvät henkilökuntaedut, kuten tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera. 

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kysymyksesi voit esittää mahdollisesti tulevalle esihenkilöllesi asiakasryhmän päällikkö Kiti Kontiolle perjantaina 16.7. ja perjantaina 23.7. numeroon 050 385 3891.

 

Kiinnostuitko? Odotamme innolla hakemustasi, joten lähetä hakemuksesi määräaikaan 8.8. mennessä nettisivujemme kautta!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1478675
  • Tehtäväalue: Kiinteistöpalvelu ja puhtaanapito
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: L&T L&T
  • Puhelin: 010 636 111
  • Sijainti: Tampere