(Poistunut julkaisusta)

ESG-Asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Haemme nyt Helsinkiin OP Varainhoidon ESG-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen

ESG-Asiantuntijaa

ESG-yksikkö on osa OP Varainhoidon arvopaperisijoitukset -osastoa. ESG-yksikössä teemme ESG-analyysiä sijoituskohteista salkunhoitajien sijoituspäätöksien tueksi, vaikuttamme sijoituskohteisiin, äänestämme yhtiökokouksissa, kehitämme vastuullista sijoittamista ja sen tuotteita. Viestimme vastuullisesta sijoittamisesta sekä teemme yhteistyötä niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. ESG-Asiantuntija osallistuu yksikön tehtäviin monipuolisesti. Painotuksia ja vaativuustasoa voimme säätää valitun hakijan mukaan. 

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Edellytämme osaamista yritysten kohtaamista vastuullisuushaasteista ja -mahdollisuuksista. Voit olla jo kokenut asiantuntija vastuullisuusasioissa tai tunnet suurta paloa päästä tekemään töitä vastuullisuusasioiden parissa. Lisäksi edellytämme kirjallisia ja suullisia viestintätaitoja sekä kiinnostusta kehittää viestintätaitoja. Hyvään hallintotapaan liittyvien näkökulmien tuntemus ja työkokemus finanssitoimialalta huomioidaan eduksesi.

Toivomme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa tai vastaava tietotasoa sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä meiltä saat

Tarjoamme sinulle erinomaiset kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa ja kehityshakuisessa yksikössä, jolla on käytössään laadukkaat palveluntarjoajat ja työkalut. OP Varallisuudenhoidossa panostetaan vastuulliseen sijoittamiseen. Tarjoamme näköalapaikan vastuulliseen sijoittamiseen ja pääset kehittämään vastuullista sijoittamista sen etulinjassa. Meillä saat myös ison talon työsuhde-edut ja monipuoliset uramahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa ESG-yksikönpäällikkö Elina Rinta, elina.rinta@op.fi, puh 050 310 5546, varmimmin to 26.7. klo 13-14 sekä ti 31.7. klo 12-13.

Kiinnostuitko tehtävästä? Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi OPn Uramahdollisuudet-sivun kautta 5.8.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, älä siis jätä hakemista viime hetkeen!

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.