(Poistunut julkaisusta)

ESG-analyytikko
Taaleri Varainhoito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

Taalerilla vastuullisuus on keskeinen osa strategiaa ja siksi olemme perustaneet uuden vastuullisuusanalyytikon roolin. Tehtäväsi on kehittää konsernin ESG-analyysiä ja tuoda esiin mahdollisuuksia ja riskejä ESG-tilanteen yleisestä kehityksestä ja oletetusta tulevaisuuden kehityksestä. Määrität yhteistyössä eri toimintojen vastuullisuusvastaavien kanssa tarkat liiketoimintojen vastuullisuusperiaatteet, esittelet ne työntekijöille ja autat käytännön toteuttamisessa. Lisäksi valvot periaatteiden noudattamista osallistumalla esimerkiksi uusien sijoitusten analysointiin vastuullisuusnäkökulmasta. Pääset myös kehittämään impakti-laskentaa. Raportoit mm. sijoittajille, medialla ja eri järjestöille.  Toimit tiiviissä yhteistyössä sisäisten verkostojen sekä ulkoisten kumppaneidemme kanssa. Olet osa varainhoidon Impakti-sijoitustiimiä, mutta teet töitä koko konsernille.

Sinulla on muutaman vuoden työkokemus vastuullisuuteen liittyvistä tehtävistä tai olet koulutuksessasi erikoistunut vastuullisuuteen. Sinulle on tärkeää olla mukana tekemässä asioita, jotka tuovat yhteiskunnallista ja ympäristöllistä hyötyä. Sinulla on loistavat viestinnälliset taidot ja pystyt kirjoittamaan napakkaa ja selkokielistä tekstiä – myös englanniksi. Olet analyyttinen ja osaat erottaa oleellisen tiedon isosta massasta. Olet guru powerpointin kanssa ja excel taipuu käsissäsi erilaisiin tarpeisiin. Sinulla on korkeakoulututkinto ja tiedät, että vastuullisuus on sinun sydämesi asia. 

Tarjoamme kasvuyrityksen vauhdikkaan yrityskulttuurin ja varmasti laaja-alaiset työtehtävät. Pääset koordinoimaan Taalerin kansainvälisen uusiutuvan energian hankkeiden vastuullisuuskäytäntöjä.  

Kiinnostuitko? Kysy tehtävästä tai meistä lisää Jenny-Li Holmströmiltä 040-0868615 tai Pekka Samuelssonilta, 050-523 5834. Kuulemme mielellämme sinusta lisää! Hakemuksesi sekä CV:n palkkatoivomuksen kera voit lähettää alla olevan linkin kautta. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana, mutta hakuaikaa on 16.12.2019 asti.