(Poistunut julkaisusta)

ESG analyytikko
Keva

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.8.2019

Keva sijoittaa eläkevaroja vastuullisesti pitkällä tähtäimellä, huomioiden ympäristöön, yhteiskuntavastuuseen sekä hyvään hallintotapaan (ESG) liittyvät kysymykset.

Haemme nyt sijoitusstrategiayksikköön vastuullisen sijoittamisen analyytikkoa vanhempainvapaan sijaiseksi ajalle 30.9.2019 – 13.8.2020. Analyytikko toimii vastuullisen sijoittamisen apulaisjohtajan työparina.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa akateemista koulutusta, oppimishalua kehittyvässä ympäristössä, vastuullisen sijoittamisen, institutionaalisen sijoittajan raportointijärjestelmien ja mielellään myös sijoitustoiminnan tuntemusta, sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua sekä järjestelmällisyyttä ja joustavuutta.

Sinulla on hyvä käsitys siitä, mitä pitkän aikavälin vastuullinen sijoittaminen tarkoittaa. Kehität vastuullisen sijoittamisen työkaluja, raportointia ja dokumentaatiota eteenpäin ja osallistut vastuullisen sijoittamisen tavoitteisiin liittyvien ratkaisumahdollisuuksien arviointiin ja käytäntöön viemiseen. Toimit yhteistyössä eri omaisuuslajien salkunhoitajien sekä ulkoisten yhteistyökumppaniemme kanssa.

Lisätietoja antaa tarvittaessa sijoitusstrategiayksikön johtaja Tommi Moilanen, puh. +358206142574. Tavoitat hänet parhaiten perjantaina 23.8. 13 - 14 ja perjantaina 30.8. 10 - 11. 

Hakuaika päättyy maanantaina 2.9.2019 klo 16.00. Otamme huomioon vain rekrytointijärjestelmämme kautta määräaikaan saapuneet hakemukset.