ERTMS- / digiharjoittelija
Proxion

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.12.2020

Miltä kuulostaisi viettää kesä työskennellen Suomen johtavien asiantuntijoiden seurassa? Entä innostaisiko kesäpesti rennossa ja innovatiivisessa työyhteisössä? Mikäli haluat saada huippuduunin, kannattaa laittaa hakemus tulemaan: kesä Proxionilla on nimittäin omaa luokkaansa!

Haemme vuoden 2021 kesätiimiimme Helsinkiin, Kuopioon, Ouluun, Mikkeliin tai Tampereelle ERTMS- ja digiharjoittelijoita. Olet automaatio- tai tietoliikennealan AMK- tai DI -opiskelija ja sinulla on opintoja takana jo muutaman vuoden ajalta. Työkokemus raideliikenteestä, tietoliikenteestä tai ohjelmistokehityksestä on eduksi, mutta asenne ratkaisee.

Toivomme sinulta innokkuutta ja oppimishalua. Osaat ajatella omilla aivoillasi ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Työkielenä on osittain englanti, joten edellytämme hyvää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Sinulla on palava intohimo päästä mukaan Proxionin timanttiseen tiimiin: meillä kun ei tehdä vain töitä, meillä tehdään tulevaisuutta!

Proxionilla saat mahdollisuuden olla mukana vahvasti kasvavassa huipputiimissä ja pääset kehittämään omaa osaamistasi mielenkiintoisten, vaativien ja kansainvälistenkin asiakastoimeksiantojen parissa. Innovatiivisen työyhteisön lisäksi saat mahdollisuuksia oman urapolkusi luomiseen: hyvin hoidettu kesäpesti poikii usein jatkotöitä myös opintojen oheen – aktiivisuus palkitaan! Kuten kaikille työntekijöillemme, myös kesäosaajillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan, kattavan työterveyshuollon, Eazybreak-edut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni – kampanjassa ja noudatamme VKD21-pelisääntöjä.

Älä siis enää mieti, vaan tule osaksi Proxionin menestystarinaa! Jätä hakemuksesi TÄÄLLÄ.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1405630
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Kuopio, Mikkeli, Oulu, Tampere