(Poistunut julkaisusta)

ERP SUPPORT SPECIALIST, Helsinki
Experis

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2019
Planmeca Oy on yksi maailman johtavista hammashoitolaitteiden valmistajista, jonka tuotteita myydään yli 120 eri maassa. Yhtiön tuotevalikoimiin kuuluu digitaalisia hammashoitokoneita, korkealaatuisia 2D- ja 3D-kuvantamislaitteita sekä kattavia ohjelmisto- ja CAD/CAM-ratkaisuja. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Planmeca on alansa suurin yksityisomistuksessa oleva yritys, ja se on tunnettu uraauurtavasta tuotekehityksestään ja muotoilustaan. Planmeca Oy on terveysteknologian alalla toimivan Planmeca Groupin emoyhtiö. Konsernin liikevaihto on 703 miljoonaa euroa (2017) ja se työllistää lähes 2750 työntekijää ympäri maailmaa.

 

Haluatko haastavan ja mielenkiintoisen työn, joka edistää ihmisten terveyttä ja hyvinvointia?

Etsimme ERP SUPPORT SPECIALISTIA vakituiseen työsuhteeseen Business Applications ERP-tiimiin Planmecan pääkonttorille, Helsinkiin.

Tässä monipuolisessa roolissa tehtävänkuvasi koostuu pääasiallisesti toiminnaohjauspalveluumme liittyvien  järjestelmiemme ylläpitotehtävistä, käyttäjätukena toimimisesta, ohjeistuksien tekemisestä ja ylläpidosta sekä sisäisten järjestelmäkoulutuksien pitämisestä. ERP Support Specialistina olet myös mukana järjestelmä- ja prosessikehitysprojekteissamme. Olet osa viiden hengen tiimiä, jonka vastuualueeseen kuuluu toiminnanohjausjärjestelmän (Lean System) lisäksi muita yrityksen tuotanto- ja logistiikkatoimintoja tukevia järjestelmiä.

Olet etsimämme osaaja, jos sinulla on kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä tai liiketoimintaprosesseista. Tehtävänkuva on räätälöitävissä kokemuksesi mukaan, joten voit olla jo kokeneempi konkari tai urasi alkutaipaleella. Eduksi katsomme pedagogiset taidot, taustan tuotantoympäristön toiminnanohjausjärjestelmistä tai kokemuksen järjestelmäylläpito- tai käyttäjätukitehtävistä.

Persoonaltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentelytaitoinen. Olet lisäksi paineensietokykyinen ja ymmärrät helposti laajoja kokonaisuusia. Toivomme sinulta mielenkiintoa sekä innostusta terveysteknologia-alaa kohtaan, sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa sekä soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Tarjoamme sinulle työpaikan, jossa pääset aidosti kehittämään osaamistasi ja asiantuntijuuttasi sekä ideoimaan uutta. Onnistumistasi työssäsi tukevat ammattitaitoiset ja motivoituneet kollegat sekä kotimainen ja vakavarainen, kansainvälisestikin menestynyt työnantaja. Planmeca on perheyritys, joka on tunnettu ketteryydestään ja kyvystään toteuttaa ideat tuotteiksi. Tule mukaan rakentamaan tulevaisuutta!

Lisätietoja tehtävästä antaa Experiksen Recruitment Consultant Annika Fernández (040 584 6989 tai annika.fernandez@fi.experis.com). Jätä hakemuksesi tehtävään Hae-painikkeen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. 

Voit tutustua tarkemmin Planmecan toimintaan ja tuotteisiin osoitteessa www.planmeca.com  ja kurkistaa Planmecan arkeen yrityksen Instagram-tilillä: www.instagram.com/planmeca_official/. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.