ERP Specialist
Planmeca Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2021

Etsimme kehittämishaluista

ERP-ASIANTUNTIJAA

vahvistamaan Business Applications -tiimiämme.

Toimit erilaisten liiketoimintaprosessien kehityshankkeiden ERP-asiantuntijana, ja kehität järjestelmää sekä prosesseja yhdessä liiketoiminnan yksiköiden kanssa. Vastaat järjestelmien hallinnasta, ylläpidosta, käyttäjätuesta ja hyvästä palvelutasosta sekä johdat määriteltyjä projekteja.

Työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä tietohallinnon (ICT) yksikössä ja teemme tiivistä yhteistyötä muiden osastojen ammattilaisten kanssa. Tiimimme vastuulla on ERP-palvelukokonaisuuteen liittyvien tietojärjestelmien ylläpito, käyttäjätuki ja -koulutus, järjestelmäkehitys sekä integroituminen muihin liiketoiminnan palvelukokonaisuuksiin (CRM, PLM).

Odotamme sinulta

- muutaman vuoden kokemusta liiketoimintajärjestelmien parissa työskentelystä
- aktiivista työskentelyotetta ja ratkaisuhakuisuutta
- ketterää ajattelutapaa ja hyviä yhteistyötaitoja
- tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Eduksesi katsomme, jos tunnet entuudestaan Agile-menetelmiä ja olet hyödyntänyt aiemmin Lean Managementin työkaluja. Lisäksi arvostamme kokemusta ERP-järjestelmien tai taloushallinnon järjestelmien kehittämis- tai ylläpitotehtävistä valmistavassa teollisuudessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä alan uusimman teknologian parissa. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan niin ketteryydestään kuin kyvystään muuntaa ideat tuotteiksi ja palveluiksi – tehokkaasti ja innovatiivisesti.

Terveysteknologia on nopeasti kehittyvä ala, ja Planmecalla olet osaltasi edistämässä niin suomalaista terveysteknologiaa, lääketiedettä kuin ihmisten terveyttä ja hyvinvointia. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voisi tehdä myös hymyssä suin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kehittymään kotimaisessa globaalissa yrityksessä!

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme www.planmeca.com. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ruohonen (Director, Business Applications), puh. 020 779 5732 (ma 24.5 klo 15–16) tai sähköpostitse paivi.ruohonen (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.6.2021 oheisen linkin kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1457153
  • Tehtäväalue: IT, Tutkimus ja kehitys
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki