(Poistunut julkaisusta)

ERP Specialist
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Etsimme Business Applications -tiimiimme ERP Specialistia. Toimit ERP Specialistina erilaisten liiketoimintaprosessien kehityshankkeiden ERP-asiantuntijana tai projektipäällikkönä.  

Tehtävästä 
ERP Specialistina pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu kehittää järjestelmää ja prosesseja yhdessä liiketoiminnan yksiköiden kanssa. Vastaat järjestelmien hallinnasta & pääkäyttäjän tehtävistä, järjestelmäylläpidon ja käyttäjätuen tekemisestä hyvällä palvelutasolla sekä toimit projektien vetovastuussa.

Työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä tietohallinnon (ICT) yksikössä tehden tiivistä yhteistyötä muiden eri osastojen ammattilaisten kanssa. Tiimimme vastuulla on ERP-palvelukokonaisuuteen liittyvien tietojärjestelmien ylläpito, käyttäjätuki ja -koulutus, järjestelmäkehitys sekä integroituminen muihin liiketoiminnan palvelukokonaisuuksiin (CRM, PLM).  

Terveysteknologia on kovaa vauhtia kehittyvä ala, jolla voit olla varma, että rakennat kanssamme sekä hyvinvoinnin, lääketieteen että suomalaisen terveysteknologian tulevaisuutta. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin.

Odotamme sinulta:  
- Useamman vuoden kokemusta liiketoimintajärjestelmien parissa työskentelystä 
- Aktiivista työskentelyotetta ja ratkaisuhakuisuutta
- Ketterää ajattelutapaa ja hyviä yhteistyötaitoja
- Tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Eduksesi katsomme, mikäli tunnet Agile-menetelmän, olet hyödyntänyt aiemmin Lean Managementin työkaluja tai sinulla on kokemusta ERP- tai taloushallinnon järjestelmien kehittämis- tai ylläpitotehtävistä valmistavassa teollisuudessa. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä alan uusimman teknologian parissa. Kyseessä on vakituinen tehtävä menestyvässä perheyrityksessä, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään viedä ideat käytäntöön tehokkaalla ja innovatiivisella otteella. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kehittymään kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Katso lisätietoa tuotteistamme kotisivuiltamme www.planmeca.com. Tekemisen meininkiämme löydät esimerkiksi Instagram-tililtämme www.instagram.com/planmeca_official/. 

Lisätietoja tehtävästä saat maanantaina 12.8. klo 16-17 tai torstaina 22.8. klo 13–14 soittamalla numeroon: 020-7795732/Päivi Ruohonen  (Director, Business Applications) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: paivi.ruohonen (a) planmeca.com

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.8.2019 oheisen linkin kautta.