(Poistunut julkaisusta)

ERP Specialist & ERP Solution Owner
Planmeca Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Työskentelemme jatkuvasti kehittyvässä tietohallinnon yksikössä tehden tiivistä yhteistyötä muiden eri osastojen ammattilaisten kanssa. Business Applications -tiimimme vastuulla on muun muassa MES- ja ERP-palvelukokonaisuuksiin liittyvien tietojärjestelmien ylläpito, käyttäjätuki ja koulutus. Sen lisäksi vastuullamme on järjestelmäkehitys ja integroituminen muihin liiketoiminnan palvelukokonaisuuksiin (CRM, PLM).

Etsimme Business Applications -tiimiimme nyt kahta henkilöä:

ERP SPECIALIST

ERP-asiantuntijana (ERP Solution Specialist) toimenkuvaasi kuuluu pähkinänkuoressa erilaisten toiminnanohjausjärjestelmien ja prosessien tukeminen ja kehittäminen yhdessä liiketoiminnan yksiköiden kanssa. Vastaat järjestelmien hallinnasta ja pääkäyttäjän tehtävistä sekä ylläpidon ja käyttäjätuen tarjoamisesta hyvällä palvelutasolla.

ERP SOLUTION OWNER

ERP-järjestelmävastaavana (ERP Solution Owner) toimit Lean System -järjestelmän ja siihen liittyvien erilaisten liiketoimintaprosessien tai kehityshankkeiden asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Vastaat toiminnanohjausjärjestelmän kokonaisuudesta, joka rakentuu ERP:in ympärille ja huolehdit, että datalla johtamisen edellytykset täyttyvät järjestelmän näkökulmasta. Kehität järjestelmää ja prosesseja yhdessä liiketoiminnan kanssa. Ratkaisun omistajana vedät kehityshankkeita ja vastaat myös yhteistyöstä järjestelmätoimittajien kanssa.

SINULLA ON

  • useamman vuoden kokemus liiketoimintajärjestelmien parissa työskentelystä
  • tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
  • aktiivinen ja ratkaisukeskeinen työskentelyote
  • ketterä ajattelutapa ja hyvät yhteistyötaidot
  • sujuva suomen ja englannin kielen taito

Tehtävissä on eduksi, jos tunnet entuudestaan Agile-menetelmiä ja olet hyödyntänyt aiemmin Lean Managementin työkaluja, tai jos sinulla on kokemusta ERP- tai taloushallinnon järjestelmien kehittämis- tai ylläpitotehtävistä valmistavassa teollisuudessa.

MIKSI PLANMECA?

Meillä saat kehittää osaamistasi ja asiantuntijuuttasi hyvässä tiimissä alan uusimman teknologian parissa. Planmeca on menestyvä perheyritys, joka tunnetaan ketteryydestään ja kyvystään viedä ideat käytäntöön tehokkaalla ja innovatiivisella otteella. Olemme kansainvälinen alan edelläkävijä ja uskomme olevamme tätä tulevaisuudessakin. Työmme on tärkeää, mikä ei kuitenkaan tarkoita, ettei sitä voi tehdä myös hymyssä suin. Tule kanssamme rakentamaan tulevaisuutta ja kehittymään kotimaisessa globaalissa yrityksessä! 

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Ruohonen (Director, Business Applications) puhelimitse numerosta 020 7795 732 tiistaina 28.1. klo 10-11, tiistaina 4.2. klo 15-16 tai torstaina 13.2. klo 16-17, tai sähköpostitse osoitteesta paivi.ruohonen (a) planmeca.com.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään 29.2.2020 mennessä oheisen linkin kautta. Mainitsethan hakemuksessasi, kummasta tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.