(Poistunut julkaisusta)

ERP -raportointikoordinaattori, Rudus Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2020
Etsimme nyt raportointikoordinaattoria asiakasyrityksemme Ruduksen kansainväliseen ERP-projektiin! Nautitko raportointityökalujen parissa työskentelystä ja löytyykö sinulta jo hieman aiempaa kokemusta projektityöskentelystä? Entä miltä kuulostaisi mahdollisuudet kehittää jo kerrytettyä osaamistasi kansainvälisessä projektiympäristössä? Mikäli kiinnostuit, jatka lukemista ja lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian! Aloitamme haastattelut heti sopivien hakijoiden hakiessa paikkaa.
KUVAUS
ERP-projektikoordinaattorin roolissa toimit linkkinä toimittajan ja bisneksen välillä. Pääsääntöinen tehtäväsi on vahtia toimittajan puolen tekemistä, käydä tarkentavia keskusteluja sekä tehdä perustestauksia. Työ tapahtuu pääsääntöisesti etänä, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta pk-seudulla ja lähialueilla.

Tarjoamme


* Arvokasta kokemusta kansainvälisessä projektissa työskentelemisestä
* Ammattitaitoisen ja mukavan tiimin kehittymisesi tueksi
* Joustavan työn etätyömahdollisuuksineen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Liiketoiminnan tukeminen raporttien määrittelyssä
* Suunnittelun ja toteutuksen, sekä testaus- ja hyväksymisvaiheen koordinointi
* Raportoinnin määrittelyyn ja testaukseen osallistuminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään sopiva koulutustausta (esim. tekninen, kaupallinen tai tuotantotalous)
* Tuntemusta raportointityökaluista, kuten QlickView/QlickSense, Microsoft SQL Server BI-raportointityökalut ja/tai SAP BI
* Aiempaa kokemusta raportoinnin kehittämisestä liiketoimintatarvelähtöisesti
* Projektin eri kehitysvaiheiden koordinointiin liittyvää kokemusta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito


Etsimämme henkilö on:


* Sitoutunut ja oppimishaluinen
* Yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen
* Rohkea ja aktiivinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Tammikuu 2021
* Kesto: 12kk
* Sijainti: Pääsääntöisesti etänä, mutta tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta pk-seudulla ja lähialueilla
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Rudus Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Rudus Oy on näkyvästi mukana siellä missä rakennetaan: taloja, teitä, siltoja, pihoja... Toiminnan ytimen muodostavat betoni, betonituotteet, erilaiset kiviainekset ja kierrätys. Rudus palvelee Suomen, Baltian ja Venäjän asiakkaita noin 900 ammattilaisen voimin panostaen rakentamisen laatuun samalla kantaen vastuun myös ympäristöstä.