(Poistunut julkaisusta)

ERP-Projektipäällikkö
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2019

Työnkuvaus


Toiminnanohjausjärjestelmiin erikoistunut asiakkaamme etsii nyt aloitekykyistä ja itsenäiseen työhön kykenevää ERP-Projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtäväsi on osallistua uusien toiminnanohjausprojektien läpivientiin, asiakastarpeiden määrittelyyn, projektien käyttöönottoon ja asiakastukeen. Asiakkaina sinulla on vähittäiskaupan alan yrityksiä, joten kokemus alalta ja sen parhaiden käytäntöjen tunteminen on olennaista. Tukenasi on tiimi osaavia toiminnanohjauksen ammattilaisia.

Mitä odotamme sinulta?


- Kokemusta toiminnanohjausjärjestelmistä
- Liiketoiminnan prosessien tuntemista, erityisesti vähittäiskaupan alalta
- Kokemusta järjestelmäintegraatioiden läpiviennistä
- Osaamista teknisten järjestelmien toteutuksesta käytännön tasolla
- Osaamista määritellä koodaajille asiakkaan tarpeet ja valvoa niiden toteutumista
- Aktiivisuutta ja kykyä toimia asiakasrajapinnassa
- Oppimis- ja kehittymishalua
- Tiimipelaajan asennetta
- Sinulla on takanasi jo aikaisempia projekteja, jotka olet vienyt onnistuneesti maaliin projektipäällikön roolissa

Mitä tarjoamme?


Tässä työssä pääset osaksi kovassa kasvussa olevaan rentoon ja moderniin yritykseen. Työajat ovat joustavat ja työssä on mahdollista tehdä etätöitä. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi työsuhde-etuihin kuuluvat vapaa-ajan tapaturmavakuutus, kattava työterveyshuolto, lounas- ja liikuntasetelit sekä maittavat välipalat toimistolla. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingissä.

Lisätiedot ja hakeminen


Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä TEMP-TEAM Finland Oy:n kanssa. Voit hakea tehtävää osoitteessa www.temp-team.fi > Löydä töitä > ERP-Projektipäällikkö. Liitäthän mukaan hakemuksesi palkkatoiveineen sekä CV:n. Hae tehtävään mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin su 28.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva konsultti Aino Pietiläinen, aino.pietilainen@temp-team.fi, +358 50 5649 139