(Poistunut julkaisusta)

ERP Project Coordinator Dinex Finlandille Vihtavuoreen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019Työn kuvaus:
 

ERP Project Coordinator Dinex Finlandille Vihtavuoreen 
 
Dinex Finland Oy on globaali ajoneuvoteollisuuden päästöjärjestelmien sekä katalysaattoreiden valmistaja. Yhtiömme kehittää ja valmistaa katalysaattoreita sekä niiden kemiallisia pinnoitteita raskaan kaluston ajoneuvoihin sekä teollisiin sovelluksiin. Dinex Finland on osa tanskalaista Dinex-konsernia. Tehtaalla Vihtavuoressa työskentelee 125 ammattilaista. Yhtiö toimii 14 maassa ja työllistää n. 1400 työntekijää.
 


Tehtävän kuvaus: 
Nykyisen projektityöntekijän siirtyessä yrityksessä muihin tehtäviin, etsimme nyt jo valmistunutta tai vielä opintoja tekevää insinööriä n. kuuden kuukauden määräaikaiseen tuoterakennetehtävään. Jos opinnot ovat vielä kesken, projekti sopii hyvin harjoitteluksi. Tehtävä vaatii ainakin alkuun kokopäiväistä panosta, mutta sitä voi tehdä joustavina aikoina. Projektin loppuvaiheessa se ei välttämättä vaadi kokopäiväistä työskentelyä.
Vastaat projektissa itsenäisesti tuoterakenteiden päivittämisestä tuotannonohjausjärjestelmään. Kellotat tuotantoprosessin eri vaiheita ja päivität tiedot järjestelmiin. Luot uusille tuotteille prosessikuvaukset ja kehität projektissa määrätyiltä osin tuotannonohjausjärjestelmää.
 


Toivomme sinulta: 
Soveltuva koulutustausta tehtävään on esimerkiksi tuotanto-, tuotantotekniikka- tai logistiikkainsinööri.
Excelin erinomainen hallinta on tehtävän suorittamisen kannalta oleellinen taito. Aikaisempi tuoterakenteiden ja tuotantoprosessien tuntemus luetaan eduksi. Puhut ja kirjoitat sujuvasti sekä suomea että englantia. Olet nopea hahmottamaan kokonaisuuksia ja oppimaan uutta. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja työotteeltasi aikaansaava.
 


Tarjoamme: 

  • Erittäin mielenkiintoisen tuotannon kehittämiseen liittyvän tehtävän kansainvälisessä organisaatiossa
  • Ja projektipäällikön ja organisaation tuen

Tehtävä täytetään mahdollisimman pian ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Kiinnostuitko ?
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757
Hakemukset pyydämme toimittamaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.2.2019 alla olevan linkin kautta.

Asiakkaan tehtävänimike:  Insinööri


Sijainti:  VIHTAVUORI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Heinola Tea


Toimipaikka:  Jyväskylä