(Poistunut julkaisusta)

ERP-konsultti teollisuuden tai logistiikan toiminnanohjausprojekteihin
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Tiivis Microsoft Dynamics 365 (NAV) –tiimimme etsii vahvistusta Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun!

ERP-konsulttina sinulle on kertynyt taustaa prosessikartoituksista, Microsoft D365 Business Centralin (NAV) tai jonkin muun ERP-järjestelmän käyttöönoton konsultoinnista sekä teollisuuden tai logistiikan toimialoista. Ymmärrät kyseisen toimialan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia tämä luo yrityksille ja tietojärjestelmille.

Tehtäväsi sisältää asiakkaiden tarpeiden kartoitusta ja määrittelyä sekä järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Asiakasrajapinnassa konsulttimme työpareina työskentelee arkkitehti tai muu tekninen asiantuntija. Tässä tehtävässä pääset ensimmäiseksi osallistumaan uusiin asiakasprojekteihin, jotka vastaavat kokemustasi ja haastavat sopivasti. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakkaalle sopivan projektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa – eli hyppäät remmiin jo alkumetreillä. Katsommekin eduksi halun kasvaa laaja-alaiseksi liiketoiminnan ja toiminnanohjausjärjestelmien osaajaksi. Tuemme omalta osaltamme osaamisen laajentamista.

Henkilönä olet utelias ja viihdyt tavoitteellisessa ympäristössä. Asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa sekä sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.

Digia on yli 1000 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen monipuolisia IT-palveluja tarjoava ohjelmistoyhtiö. Kokeneet sovelluskonsultit ja Microsoftin D365-tuotteen ammattilaiset sekä muut auttavaiset työkaverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Järjestämme sinulle tarvittavan työrauhan ja ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten loma-ajan mökkejä, kattavan sairaskuluvakuutuksen ja hammashoitoetuuden.

Hae viimeistään 31.3.2019! Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, tavoitat Juhalan Timon numerosta 040 5527 148. Voit myös laittaa sähköpostia etunimi.sukunimi (at) digia.com.