(Poistunut julkaisusta)

ERP-konsultti (D365 Business Central/Logistiikka)
Digia Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.7.2020

Tiivis Microsoft Dynamics 365 (Business Central) –tiimimme etsii vahvistusta Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun

ERP-konsulttia (D365 Business Central/Logistiikka) 

Tehtävässä pääset osallistumaan monipuolisesti uusiin asiakasprojekteihin. Tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tarpeiden kartoitusta, määrittelyä, järjestelmätoimituksiin liittyvää projektinhallintaa, suunnittelua ja järjestelmän konfigurointia. Asiakasrajapinnassa konsulttimme työpareina työskentelee arkkitehti tai tekninen asiantuntija. Tarvittaessa tulet osallistumaan asiakkaalle sopivan projektin suunnitteluun jo myyntivaiheessa – eli hyppäät remmiin jo alkumetreillä. 

Odotamme sinulta kokemusta Microsoft D365 Business Centralin (NAV käyttöönoton konsultoinnista sekä teollisuuden tai logistiikan toimialoista.  Ymmärrät kyseisen toimialan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja sekä mitä tarpeita tai mahdollisuuksia tämä luo yrityksille ja tietojärjestelmille.

Henkilönä olet utelias ja viihdyt tavoitteellisessa ympäristössä. Asiakastyytyväisyydestä huolehtiminen on sinulle luontaista ja ensiarvoisen tärkeää. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista Suomessa sekä sujuvaa suomen ja riittävää englannin kielen taitoa.

Digialla työskentelee noin 250 Microsoft-teknologioiden osaajaa. Kokeneet järjestelmäarkkitehtimme, konsultti- ja kehittäjäkollegat sekä muut auttavaiset työtoverit takaavat ympäristön, jossa varmasti kehityt haluamaasi suuntaan. Voimme rakentaa urallesi kiinnostavia mahdollisuuksia sekä huomioida niissä motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Ymmärrämme vapaa-ajan ja työn yhteensovittamisen merkityksen. Tarjoamme myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut kuten kattavan sairaskuluvakuutuksen, hammashoitoetuuden, lomamökkejä ja aktiivisen harrastekerhotoiminnan.

Hakuaika päättyy 31.7.2020. Rekrytoinnissamme on koko kesän joku paikalla juuri sinua varten! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti ja kutsumme potentiaalisimpia kandidaatteja haastatteluihin, joten älä jätä hakemustasi viime tippaan!

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antaa Jari Lemettinen, 040 503 7536 tai Timo Juhala 040 552 7148. Sähköpostimme ovat mallia etunimi.sukunimi@digia.com.


Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 200 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.