(Poistunut julkaisusta)

ERP-guru Tuotantoinsinööriksi Saarijärvelle
SSV-Tanks

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

On tämä Keski-Suomi hieno paikka. Täältä on lähtenyt maailmalle hienoja tuotteita. Sellaisia, joista voi näin keskisuomalaisena olla tosi ylpeä. Yksi näistä on SSV-Tanks. Aina hykerryttää, kun näen suuren säiliön tai piipun lähtevän erikoispitkän ja -leveän kuljetuksen kyydissä maailmalle.

SSV-Tanks Oy:llä on pitkät perinteet lieriömäisten teräsrakenteiden valmistamisessa ja erikoisosaamisessa. Töitä tehdään pienen ja tehokkaan tiimin voimin ja jokaisella on ainakin kaksi hattua päässä.

Nyt tarvitsemme

ERP-GURUA TUOTANNONSUUNNITTELIJAKSI HITSAAVAAN KONEPAJAAN
(ERP, projektointi, integrointi, IT, käyttöönotto )

Meillä saat itsenäisen tehtäväkentän, jossa pääset kehittymään omien vahvuuksiesi mukaisesti. Halutessasi voit ottaa kykyjesi ja kapasiteettisi mukaan jonkun toisenkin hatun päähäsi. Kehitykseen meillä suhtaudutaan hyvin myönteisesti, sillä olemme pieni ja ketterä toimija. Meidän innostunut ja motivoitunut työporukkamme odottaa sinua.

Ja ei Saarijärvi ole kaukana - hieman ylämäessä, jos Jyväskylästä katsotaan.

Hoidamme prosessin yhdessä Adeccon kanssa ja haussa meitä auttaa Tea Heinola. Lisätietoja tehtävästä saat Tealta, puh. 0400 451 039, mutta vasta viikolla 47. Jos tehtävä kiinnostaa, hae paikkaa alla olevan linkin kautta viimeistään 19.11.2019