(Poistunut julkaisusta)

ERP-asiantuntija
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2018

Etsimme teknistä asiantuntijaa pilvipalvelun asiakaspalveluun ja tuotantoympäristön ylläpitoon. Toiminnan kasvaessa ja laajentuessa uusille markkinoille haemme lisää osaavia tekijöitä asiantuntevaan tiimiin. Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä etenemme heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

KUVAUS

Etsimme toiminnanohjausjärjestelmien asiantuntijaa vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Helsingin Sörnäisiin asiakkaallemme. Tehtävä edellyttää kykyä palvella asiakkaita suomeksi ja englanniksi. Turvallisuusselvityksen läpäiseminen on edellytyksenä työllistymiselle. Tehtävästä on mahdollisuus kehittyä tulevaisuudessa oman mielenkiinnon mukaan esimerkiksi palvelupäälliköksi tai konsultiksi.

TYÖTEHTÄVÄT

Tulet toimimaan osana tuotantotiimiä, jossa vastaat asiakkaille heidän tuotantoympäristöjen toimivuudesta ja palvelupyynnöistä. Tukipyyntöjä tulee monikanavaisesti puhelimitse, sähköpostitse sekä chatin kautta. Työ on pääosin asiakkaista huolehtimista, asiakasneuvontaa, teknistä tukea ja ylläpitoa. Työtehtävissä sinua tukee kokeneet alan ammattilaiset ja osaavat tekniset asiantuntijat.

Tyypillisiä työtehtäviä:

Virhetilanteiden selvittäminen ja korjaaminen, esimerkiksi tiedonsiirtoon tai sovelluksen käyttöön liittyen

Sovelluksen käytönopastus: miten sovellus toimii, ja miten muokataan raportteja

Uusien tietojen lisääminen sovellukseen

Käyttäjätunnusten hallinta: salasanojen ja oikeuksien lisääminen, luominen, poistaminen

ETSIMÄMME HENKILÖ

Tärkeintä on kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä ja muu osaaminen katsotaan eduksi.

Etsimällämme henkilöllä on positiivinen asiakaspalveluasenne, hyvä tekninen ymmärrys järjestelmäympäristöistä sekä perustason osaaminen SQL-kyselyistä ja -palvelimista. Työssä menestyminen edellyttää hyviä asiakaspalveluitaitoja, kykyä ratkaista ongelmia sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tuntemus web-sovelluksista, ETL-työkaluista sekä toiminnanohjausjärjestelmistä on tehtävässä hyödyksi. Eduksi katsotaan lisäksi ymmärrys tukkukaupan ostotoiminnasta ja varastologiikasta sekä teollisuuden tuotannonsuunnittelusta.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Heti

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Sijainti: Sörnäinen

Palkka: Sopimuksen mukaan