ERP-Arkkitehti
Aava Ohjelmistot Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Oletko kyllästynyt tekemään työtä ympäristössä, jossa byrokratia, hitaus ja jäykkyys ovat alati läsnä? Oletko aina haaveillut työstä, jossa voisi keskittyä olennaiseen ja omalla työllään saada joka päivä aikaiseksi jotain konkreettista, joka hyödyttää asiakasta?

Aavassa pääset tekemään työtä, jossa kaikki turha on karsittu pois ja epäolennainen on viety minimiin. Pääset käyttämään toimialan uusimpia ja parhaita työkaluja sekä oppimaan mitä ketterä ERP-toimitus oikeasti tarkoittaa. Tehtäväsi on suunnitella ja kehittää liiketoimintarakenteita täysin uudenlaisen ERP-alustan päälle, joka ei rajoita luovuuttasi vaan antaa sinun keskittyä olennaiseen.

Aavan teknologia mullistaa operatiivisten yritysohjelmistojen valmistamisen. Se on todettu toimivaksi lukuisissa asiakashankkeissa ja on myös VTT:n tekemän tutkimuksen perusteella merkittävästi parempi kuin mihin perinteiset ohjelmistotuotannon työkalut pystyvät. Aavan avulla määritetään ensin rakennettavan järjestelmän tietomalli (mitä) ja prosessi (miten) hyödyntäen Aavan omaa kehitystyökalua. Tämän jälkeen generoidaan automaattisesti täysin toimiva järjestelmä, jota laajennetaan Ruby-ohjelmakoodilla kattamaan erilaiset laskentaskenaariot ja prosessiautomaatiot.

Olemme toimittaneet ratkaisuja mm. meriteollisuuteen (esim. rahtialusten toiminnanohjaus, satamien resurssienhallinta ja palkanlaskenta), tekniseen tukkukauppaan, valmistavaan teollisuuteen (esim. konepajat, tehtaat), rakennusalalle (esim. liikkuvan työn ohjaus, projektinhallinta) sekä monenlaisia muita järjestelmiä useille eri toimialoille. Ratkaisumme kattavat käytännössä kaikki yritysten operatiiviset toiminnot poislukien kirjanpito. Tyypillinen toimitus rakentuu usein tarjous-tilaus-toimitus-laskutus - ketjun ympärille.

Arvostamme korkeakoulututkintoa, mutta myös muu koulutustausta huomioidaan. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää useamman vuoden mittaista työkokemusta toiminnan-/tuotannonohjaus- tai muiden yritysjärjestelmien parissa. Olet saattanut esimerkiksi toimia ERP-järjestelmän pääkäyttäjänä tai kehittäjänä ja ymmärrät syvällisesti yritysten liiketoimintalogiikkaa. Sinulla on myös kokemusta vähintään skriptaustasoisesta koodaamisesta ja omaat perustiedot olio-ajattelusta. Tarvitset intoa uuden oppimiseen ja haluat kehittyä uuden sukupolven ERP-arkkitehdiksi. Puhut sujuvasti suomea.

Avuksi, joskaan ei pakollista, on kosketus useampiin ohjelmointikieliin ja kehitysympäristöihin. Esimerkiksi web-sovelluskehityksen ja -kehysten (erityisesti Ruby on Rails) tuntemus on eduksi. Arvostamme myös kokemusta esimerkiksi Ruby, PHP, Java, SQL, Python tai JavaScript - ohjelmointikielistä vaikka työssäsi tarvittava ohjelmointipuoli hoituukin lähes pelkästään Ruby-ohjemointikieltä käyttäen.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kompensaation sekä monipuoliset työsuhde-edut sisältäen mm. lounas- ja liikunta-/kulttuurisetelit, kattavimman mahdollisen työterveyshuollon sekä työpaikkahammashuollon. Meiltä saat myös vastuuta ja tilaa kasvaa näyttöjen myötä, näköalapaikan kasvavassa yrityksessä, tilaisuuden työskennellä uusimpien teknologioiden parissa sekä ympärillesi huipputiimin, jolta ei mene sormi suuhun tiukassakaan tilanteessa.

Tehtävän sijainti on joko pääkonttorissamme Espoon Westendissä, jossa hyvien liikenneyhteyksien päässä sinua odottavat modernit työtilat tai Tampereen toimistollamme rautatieaseman välittömässä läheisyydessä.

Pyydä lisätietoja tai laita hakemusta tulemaan: rekry@aavaohjelmistot.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226241
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Espoo, Tampere