Erityistarkastaja
RSM Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haemme eri toimipisteisiimme

Erityistarkastajaa

Teemme työtä porukalla ja kehitämme aktiivisesti palveluitamme. Puhallamme yhteen hiileen ja pyrimme löytämään uusia, parempia tapoja tehdä asioita ja hoitaa asiakassuhteitamme. Palveluidemme korkea laatu on menestyksemme perusta. Tulet työskentelemään Suomen johtavassa erityistarkastuksiin ja muihin vaativiin taloudellisiin selvityksiin erikoistuneessa tiimissä. Erityistarkastuspalveluihimme kuuluvat muun muassa konkurssivelallisen erityistarkastukset, yrityssaneerausmenettelyyn liittyvät saneeraustarkastukset sekä erilaiset väärinkäytöstarkastukset.

Toivomme, että sinulla on aiempaa kirjanpidon tarkastuskokemusta, pystyt sujuvasti hankkimaan tietoa eri taloushallinnon järjestelmistä ja tehokkaasti analysoimaan tietoja havainnoiksi sekä tuottamaan näistä havainnoista täsmällisen kirjallisen raportin. Toivomme, että olet tehokas ja toisaalta huolellinen sekä pitkäjänteinen. Hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä. Aina parempi, jos olet jo auktorisoitu tilintarkastaja, mutta tätä emme kuitenkaan edellytä.

Tarjoamme kilpailukykyiset edut, joustavat työajat, mahdollisuuden etätyöhön sekä mahdollisuuden kehittyä erityistarkastajana korkealle tasolle osana hieman yli 10 hengen tiimiä. Organisaatiomme vahvuuksia ovat matala hierarkia ja käytännönläheiset toimintatavat.

Lähetä luottamuksellisesti käsiteltävä hakemuksesi 5.4.2020 mennessä osoitteella rekry@rsm.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1351176
  • Tehtäväalue: Taloushallinto/tilintarkastus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävästä antaa Seppo Suontausta, p. 040 508 5036 tai Manu Auhto, p. 0400 811 032.