(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkoomme ammattilaista, jolla on sosiaali- ja terveysalan kehittämiskokemusta. Erityissuunnittelijana toteutat sosiaali- ja terveyspalvelujen uudistamiseen ja toimintojen integraatioon liittyviä asiantuntija- ja valmistelutehtäviä, jotka kohdistuvat erityisesti tulevaisuuden sote-toimintojen järjestämiseen ja kehittämiseen Helsingissä. Tämän lisäksi olet mukana asiantuntijatukena palvelutoiminnan ja hallinnon työjaon kehittämisessä.


Kehittämisen tuen yksikössä työskentelee laaja-alainen ja työstään innostunut osaajien joukko. Kehittämisen tuki on mukana luomassa entistä toimivampia sote-rakenteita ja palveluja Helsinkiin. Teemme yhteistä työtä toimialan johdon, asiakaspalveluja tuottavien yksiköiden ja hallinnon muiden palvelujen kanssa. Toimialan muiden ammattilasten kanssa haemme ja analysoimme uutta tietoa, järjestämme työpajoja, toimimme asiantuntijasihteereinä ja laadimme raportteja johdon toiminnan tueksi.

Toimitilamme ovat Kallion virastotalossa, Toisella linjalla. Keskeisen sijainnin lisäksi käytössäsi ovat Suomen suurimman työnantajan, Helsingin kaupungin, työsuhde-edut sekä mukavien ja dynaamisten työkavereiden tuki.

Haastattelut toteutetaan viikolla 24 ja rekrytointiprosessissa kumppaninamme toimii Psycon, joka myös käsittelee erityissuunnittelijaksi hakeneiden hakemuksia ja henkilötietoja.

Soveltuva ylempi sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Kykyä tarttua reippaasti annettuihin tehtäviin ja kykyä työskennellä sekä yksin että tiimin kanssa. Kirjoittaminen on mieluisaa sinulle, koska työssäsi kirjoitat laaja-alaisia asiantuntijatekstejä. Sinulla on myös hyvät tietotekniset taidot.

Olet ollut mukana aikaisemmissa maakunnallisen sote-valmistelun vaiheissa. Painotamme erilaisien kehittämismenetelmien hallintaa.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Hallintoylihoitaja Marketta Kupiainen, p. 050 322 6743, marketta.kupiainen@hel.fi