(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020

Tehtävän kuvaus

Haemme erityissuunnittelijaa talous- ja suunnittelupalvelujen talouden tuki -yksikköön vakinaiseen tehtävään. Tehtävä täytetään 23.3.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Talouden tuki huolehtii toimialan talouteen ja toimintaan liittyvistä selvitys- ja asiantuntijatehtävistä, valtiolta, kunnilta ja muilta tahoilta haettavista korvauksista, järjestöjen avustusten valmistelusta sekä lastensuojelun asiakastilien hallinta- ja perintätehtävistä.

Erityissuunnittelijana tehtäviäsi ovat mm. erilaiset toimialan, talous- ja suunnittelupalveluiden sekä talouden tuki-yksikön projekti- ja kehittämistehtävät, sosiaali- ja terveyslautakunnan myöntämien järjestöavustusten (myönnetään vuodessa noin 6,5 milj. euroa) valmistelun koordinointi ja niiden valmistelu päätöksentekoon yhdessä avustustiimin muiden henkilöiden kanssa, talouden pysy- ja toimintaohjeiden päävalmistelu- ja päivitysvastuu yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Lisäksi tehtäviisi kuuluu myös toimialan irtaimiston hallintaan ja koordinointiin liittyviä tehtäviä. Sosiaali- ja terveystoimessa otetaan irtaimiston hallinnassa käyttöön vuoden 2020 aikana sähköinen LUUKKU-järjestelmä, jonka projektivastuullisena toimii erityissuunnittelija.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitapa hakemuksesi heti, sillä haastattelut aloitetaan jo tehtävän hakuaikana.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytämme oma-aloitteisuutta, kykyä vastuulliseen, itsenäiseen ja kokonaisvaltaiseen työskentelyyn sekä hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Lisäksi edellytämme hyvää tietoteknistä osaamista.

Luemme eduksi sosiaali- ja terveystoimialan palveluiden tuntemuksen.

Ennen tehtävään valintaa hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

talouspäällikkö Armi Vadén, 040 539 0905, armi.vaden@hel.fi

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi