(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija
Helsingin kaupunki/Kaupunginkanslia/Elinkeino-osasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme Helsingin kaupungin elinkeino-osaston yrityspalvelut -yksikköön erityissuunnittelijaa kehittämään työllisyydenhoidon yrityskoordinaattoritoimintaa. Työn tavoitteena on kohtaanto-ongelman vähentäminen, eli helpottaa yritysten työvoimapulaa.

Erityissuunnittelija toteuttaa ja kehittää yrityksille ja henkilöasiakkaille tarjottavia palveluita ja luo uusia ennakkoluulottomia toimintatapoja, joiden ansiosta yritykset löytävät osaavaa työvoimaa nykyistä sujuvammin huomioiden eri yritystoimialojen tarpeet. Hän osallistuu myös elinkeino-osaston laajempaan yritysyhteistyöhön.

Lisäksi erityissuunnittelija osallistuu työllisyydenhoidon kuntakokeilun järjestämiseen sekä toiminnan raportointiin ja mm. vaativiin lausuntovalmisteluihin. Työssä pääsee näköalapaikalle kehittämään ratkaisuja työttömyyteen sekä osaksi dynaamista työyhteisöä ja toimintakenttää.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen ja englannin kielen hyvä suullinen hallinta ja tyydyttävä kirjallinen hallinta.

Lisätietoa

https://www.hel.fi/helsinki/fi/kaupunki-ja-hallinto/yritykset/tyollisyys-yrittajat/yritysyhteistyo/Avaa uuden ikkunan