(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Tehtävän kuvaus


Etsimme kaupunginkanslian elinkeino-osastolle erityissuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 asti edistämään uusien innovaatioalustojen ja kokeilualustojen syntymistä Helsinkiin. Tehtävissäsi vastaat alustojen toiminnan konseptoinnista, suunnittelusta ja toiminnan käynnistämisestä. Yksi alustoista on Kumpulan kampukselle Urbansense -hankkeessa perustettava 5G-verkon testiympäristö ja innovaatioalusta, joka käyttää uutta teknologiaa kaupunkiympäristön havainnointiin. Hanke toteutetaan Helsingin yliopiston, Helsingin kaupungin ja Forum Virium Helsingin yhteistyönä. Hankkeessa kaupunkiympäristöstä kerättyä tietoa tutkitaan ja kootaan monilähteisesti, monialaisesti ja yhdessä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää erityisesti kykyä vuorovaikutuksen ja yritysyhteistyön rakentamiseen. Sinulla on ymmärrystä kokeilu- ja innovaatiotoiminnasta, organisaatioiden kehittämisestä sekä näyttöä tuloksellisesta kehittämistyöstä. Sinulta onnistuu useiden kehittämisprojektien suunnittelu, vetäminen ja raportointi. Ymmärrät älykaupunkikehityksen yleispiirteet ja uudempien teknologioiden yleistoimintaperiaatteet. Osana tehtäviäsi osallistut myös toimialan muihin kehittämishankkeisiin. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle innostavan ja innovatiivisen työympäristön sekä työyhteisön, jossa toimimme yhdessä ja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.

Tehtävä täytetään heti hakuajan määräajan umpeuduttua. Tarkasta ajankohdasta kuitenkin neuvotellaan erikseen. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.

Tehtävää aiemmin (työavain 47-116-18) hakeneet otetaan huomioon tehtävää täytettäessä.

Kelpoisuusehto


3967,31 e/kk

Luemme eduksi


Erityisasiantuntija Kalle Toivonen, +358 40 334 7261, kalle.toivonen@hel.fi Johtava asiantuntija Kimmo Heinonen, +358 40 172 7807, kimmo.o.heinonen@hel.fi