ERITYISSUUNNITTELIJA
Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Työavain 47-133-18

Helsingin kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto, Innovaatiot ja uudet kokeilut, Unioninkatu 28 A, 00100, Helsinki.

Tehtävän kuvaus: Etsimme kaupunginkanslian elinkeino-osastolle erityissuunnittelijaa puhtaisiin ja älykkäisiin teknologioihin (ns. smart&clean) liittyvien kaupunkiratkaisujen, innovaatioympäristöjen ja pilottien kehittämiseen ja edistämiseen Helsingissä. Painopistealoja ovat muun muassa kaupunki-infrastruktuuri ja rakentaminen, energia, liikkuminen ja kiertotalous.

Tehtävässäsi kehität kaupungin, yritysten, kaupunkilaisten sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimijoiden välistä vuoropuhelua ja edistät uusiin smart&clean -ratkaisuihin liittyvää kehitys- ja kokeilualusta- sekä pilottitoimintaa kaupungin tai kumppaniverkoston mahdollistamissa kohteissa. Kehitysalustat voivat olla digitaalisia tai fyysisiä sekä näiden yhdistelmiä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu edistää innovaatiomyönteisiä julkisia hankintoja ja investointeja. Tehtävän keskeisenä tavoitteena on luoda edellytyksiä uudelle liiketoiminnalle ja työpaikkojen syntymiselle.

Sinulla on kokemusta vaativista yhteistyöhankkeista yritysten sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimijoiden kanssa. Luemme eduksesi erityisesti rakennetun ympäristön kehittämiseen ja innovaatiotoimintaan liittyvän kokemuksen. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät valmiudet myös kansainväliseen yhteistyöhön. 

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on vakinainen ja sen palkka määräytyy KVTES:n mukaan.

Hakuaika päättyy 20.11.2018  klo 16. 

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Johtava asiantuntija Kimmo Heinonen, puh. 040 172 7807,
- keskiviikkona 7.11. klo 9 - 11,
- perjantaina 9.11. klo 8.30 - 10 ja
- torstaina 15.11. klo 15 - 16.30.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1197925
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Johtava asiantuntija Kimmo Heinonen, puh. 040 172 7807.