(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2018

Tehtävän kuvaus


Etsimme kaupunginkanslian elinkeino-osastolle erityissuunnittelijaa puhtaisiin ja älykkäisiin teknologioihin (ns. smart&clean) liittyvien kaupunkiratkaisujen, innovaatioympäristöjen ja pilottien kehittämiseen ja edistämiseen Helsingissä. Painopistealoja ovat muun muassa kaupunki-infrastruktuuri ja rakentaminen, energia, liikkuminen ja kiertotalous.

Tehtävässäsi kehität kaupungin, yritysten, kaupunkilaisten sekä tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimijoiden välistä vuoropuhelua ja edistät uusiin smart&clean -ratkaisuihin liittyvää kehitys- ja kokeilualusta- sekä pilottitoimintaa kaupungin tai kumppaniverkoston mahdollistamissa kohteissa. Kehitysalustat voivat olla digitaalisia tai fyysisiä sekä näiden yhdistelmiä. Lisäksi tehtäviisi kuuluu edistää innovaatiomyönteisiä julkisia hankintoja ja investointeja. Tehtävän keskeisenä tavoitteena on luoda edellytyksiä uudelle liiketoiminnalle ja työpaikkojen syntymiselle.

Sinulla on kokemusta vaativista yhteistyöhankkeista yritysten sekä tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoimijoiden kanssa. Luemme eduksesi erityisesti rakennetun ympäristön kehittämiseen ja innovaatiotoimintaan liittyvän kokemuksen. Sinulla on erinomaiset yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä hyvät valmiudet myös kansainväliseen yhteistyöhön.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työsuhde on vakinainen ja sen palkka määräytyy KVTES:n mukaan.
Kelpoisuusehto


KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Luemme eduksi