(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija
Kaupunginkanslia, Elinkeino-osasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2018

Työavain 47-116-18

Etsimme kaupunginkanslian elinkeino-osastolle erityissuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen 30.9.2020 asti uusien teknologiahankkeiden, erityisesti 5G verkkojen sekä niihin liittyvien innovaatioympäristöjen ja pilottien kehittämiseen ja edistämiseen Helsingissä. Osana tehtäviäsi on Urbansense –hanke, jossa rakennetaan 5G-verkon testiympäristö ja innovaatioalusta, joka käyttää uutta teknologiaa kaupunkiympäristön havainnointiin. Hanke toteutetaan Helsingin yliopiston, Helsingin kaupungin ja Forum Virium Helsingin yhteistyönä. Hankkeessa kaupunkiympäristöstä kerättyä tietoa tutkitaan ja kootaan monilähteisesti, monialaisesti ja yhdessä.

Ymmärrät relevanttien teknologioiden kehityksen, niiden kypsyystason sekä soveltuvuuden erilaisiin älykaupunkisovelluksiin, mutta profiloidut erityisesti vuorovaikutuksen ja yritysyhteistyön rakentajana. Sinulla on ymmärrystä kokeilu- ja innovaatiotoiminnasta, organisaatioiden kehittämisestä sekä näyttöä tuloksellisesta kehittämistyöstä. Sinulta onnistuu useiden kehittämisprojektien suunnittelu, vetäminen ja raportointi. Osana tehtäviäsi osallistut myös toimialan muihin kehittämishankkeisiin. Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle innostavan ja innovatiivisen työympäristön sekä työyhteisön, jossa toimimme yhdessä ja yhteistyössä eri kumppaneiden kanssa.

Tehtävä täytetään heti hakuajan määräajan umpeuduttua. Tarkasta aloitusajankohdasta neuvotellaan kuitenkin erikseen. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten toivomme hakemustasi mahdollisimman pian.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:

Tehtäväkohtainen palkka: 3967,31 e/kk

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus