(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija työllisyyspalveluiden kehittämistiimiin
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2020

Sosiaali- ja terveyspalveluiden verkostokehittämisen ja työllisyyspalveluiden osaaja, tervetuloa Espooseen tekemään Suomen parhaita työllisyyspalveluita.

Espoon kaupungin strategiassa, Espoo-tarinassa asetetut työllisyystavoitteet ovat 75%:n työllisyysaste, enintään 5 %:n työttömyys, maan parhaalla tasolla oleva nuorten työllisyys sekä kaikkien työikäisten ja -kuntoisten espoolaisten mukanaolo työelämässä. Näissä, kaupunkilaisten hyvinvointiin ja kaupungin talouden tasapainoon merkittävästi vaikuttavissa tavoitteissa onnistuminen edellyttää tavoitteellista yhteistyötä yli organisaatiorajojen.

Erityissuunnittelijana vastaat asiantuntijana sosiaali- ja terveyspalveluiden ja työllisyyspalveluiden kytkemisestä nykyistä paremmin toisiinsa osana Työllisyyden kuntakokeilu ja Tulevaisuuden sote-keskus hankkeita. Keskeisenä osana on myös kuntouttavan työtoiminnan ja monialaisen yhteispalvelun kehittäminen osana palvelukokonaisuutta. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu kulttuuri- ja liikuntapalveluiden kytkemistä työllisyyspalveluihin osallisuus-, hyvinvointi- ja työkykynäkökulmista.

Työsi suuntautuu edellä mainituissa kokonaisuuksissa palvelusisältöjen ja asiakasprosessien kehittämiseen, palveluiden kytkemiseen monialaisesti toisiinsa sekä palveluiden vaikuttavuuden seurantaan ja kehittämiseen sekä päätöksenteon valmisteluun.

Olet osa työllisyyspalveluiden kehittämistiimiä, johon kuuluu lisäksesi toinen erityissuunnittelija, kolme suunnittelijaa ja viestintäasiantuntija sekä esihenkilösi kehityspäällikkö.

Työpaikan nimi: Espoon kaupunki / konsernihallinto / elinkeino- ja kaupunkikehitysyksikkö / työllisyyspalvelut

Työaika: 36 h 45 min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
- soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään:
- kokemusta sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisestä tai tutkimuksesta

Arvostamme:
- sosiaali- ja terveyspalveluita sekä työllisyyspalveluja ja työttömyysturvaa koskevan lainsäädännön ja asiakasprosessien tuntemus
- työ- ja toimintakyvyn palveluiden sekä osallisuuteen ja hyvinvointiin liittyvä osaaminen
- osaaminen hankerahoituksen hakemisesta
- osaaminen julkisten hankintojen toteuttamisesta
- osaaminen kehittämisestä tai tutkimuksesta monialaisissa verkostoissa ja keskeisten verkostojen ja toimijoiden tuntemus
- tiimityötaidot