(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija, tila- ja palveluverkko
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.9.2020

Erityissuunnittelijana keskeisin tehtäväsi on tila- ja palveluverkkosuunnittelun koordinointi sosiaali- ja terveystoimen toimialalla, joten hallitset laajoja ja dynaamisia kokonaisuuksia. Tunnistat ja saatat yhteen sekä henkilöstön ja asiakkaiden että Tilapalvelut-liikelaitoksen tarpeet. Luotsaat palveluverkkoon liittyvät muutos- ja kehittämistarpeet eteenpäin, mukaanlukien maankäyttöön liittyvät valmistelutehtävät. Erityissuunnittelijana vastaat Tilapalvelut-liikelaitoksen ja sosiaali- ja terveystoimen toimialan käytännön yhteistyöstä.

Palveluverkkosuunnittelun tavoitteena on palvelutarpeiden mukaisen taloudellisesti ja toiminnallisesti tehokkaan sekä monikäyttöisen tila- ja palveluverkon kehittäminen. Espoon palvelukonseptin keskiössä ovat asiakaslähtöiset, laadukkaat ja tehokkaat palvelut, joiden käyttö perustuu ympäristön entistä pienempään kuormittavuuteen. Tehtävässä sovelletaan City as a Service -ajattelua.

Tehtäviin kuuluu myös tilasuunnitteluiden ja muutosten taloudellinen valmistelu yhdessä esimiesten ja taloushallinnon kanssa sekä tilahankintoihin liittyvä lautakuntavalmistelu.

Haettava tehtävä on virkasuhteinen. Viran muuttaminen työsuhteiseksi tehtäväksi on vireillä. Tehtävässä sovelletaan 6 kk:n koeaikaa.

Uudet ja nykyaikaiset toimitilat ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella Otaniemessä.

Työpaikan nimi: Espoon sosiaali- ja terveystoimen esikunta.

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään hyviä viestintätaitoja sekä näyttöä menestyksellisestä verkostoissa toimimisesta.

Arvostamme sosiaali- ja terveystoimen toimialan tuntemusta, julkishallinnon osaamista sekä projektien hallintaosaamista.

Ensimmäinen haastattelukierros on perjantaina 16.10.2020 aamupäivällä ja torstaina 22.10.2020 aamupäivällä. Toinen haastattelukierros on keskiviikkona 28.10.2020 iltapäivällä.