(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija talousyksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2020

Haemme sosiaali- ja terveystoimen talousyksikköön viisihenkiseen laskentatiimiin erityissuunnittelijaa monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin.
Laskentatiimin työtehtäviin kuuluvat toiminnan järjestämisen taloudelliseen tukeen liittyvät tehtävät kuten erilaiset kustannuslaskentaan, talouden prosesseihin, toimialan omistajaohjaukseen, talouden raportointiin ja selvityksiin, sekä laskentarakenteen ylläpitoon, tilinpäätökseen ja kehityshankkeisiin liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu toimialan neuvonta, koulutus ja ohjeistus talouteen liittyvissä asioissa.

Erityissuunnittelijan työtehtäviin kuuluvat mm. palveluiden järjestämisen taloudellisen arvioinnin tuki ja laskenta, kustannusrakenneanalyysit, oman tuotannon vaihtoehtoja etsivä laskenta, taloudellisten arviointien ja laskentojen laatiminen lautakuntavalmisteluihin, palvelualueen tukeminen lautakuntavalmistelun taloudellisten vaikutusten arvioinnissa sekä muut laskentatiimin tehtävät soveltuvin osin. Erityissuunnittelija osaltaan ohjeistaa, ohjaa ja koordinoi toimialan toimintaa tiiminsä tehtäväkenttään liittyvissä kysymyksissä.

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin toimialan talousyksikön muiden asiantuntijoiden kuin palvelualueiden esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sosiaali- ja terveystoimen muuttuvassa toimintakentässä. Modernit toimitilamme sijaitsevat Otaniemessä. Poikkeuksellisen ajan vuoksi laskentatiimi tekee pääasiallisesti etätöitä.

Tehtävää hakeneita haastatellaan 14.10., 16.10. ja 21.10.2020, Otaniemessä tai Teams-sovelluksella.

Määräaikaisuuden syy on sijaisuus.

Työpaikan nimi:
Espoon kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Talousyksikkö, Laskentatiimi.
Tekniikantie 15, 7krs., 02150 Espoo.

Työaika: 36 h 15 min viikossa

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Tehtävässä edellytetään vankkaa laskentaosaamista, taloushallinnon tuntemusta, talouden prosessien ymmärrystä sekä Excel-osaamista. Työn laaja yhteistyöverkosto edellyttää hyviä yhteistyö- ja verkostotaitoja, koordinointiotetta, kehitysmyönteisyyttä sekä selkeää suullista ja kirjallista viestintää.

Arvostamme kokemusta vastaavista tehtävistä sekä kuntaorganisaation ja/tai sosiaali- ja terveystoimen tuntemusta. Eduksi luetaan myös kokemus prosessien kehittämisestä.

Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijan henkilötietoja.

Haastatteluvalinnat tekevä esimies arvioi hakijoita hakemuksessa olevien kompetenssitietojen perusteella näkemättä nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- ym. tunnistetietoja.

Anonyymin rekrytoinnin onnistuminen edellyttää sinulta sitä, että kirjoitat omat tunnistetietosi ainoastaan niille osoitettuihin kenttiin. Huomioithan myös vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että myös se noudattaa anonymiteetin periaatteita.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyy tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.