Erityissuunnittelija talousyksikköön
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haemme Espoon sosiaali- ja terveystoimen esikuntaan erityissuunnittelijaa 1.4.2020 alkaen vakituiseen virkasuhteeseen. Erityissuunnittelijan tehtävä sijoittuu talousyksikön asiakasmaksutiimiin, joka vastaa Espoo sosiaali- ja terveyspalveluiden tulosidonnaisista asiakasmaksuista esimerkiksi asumispalveluiden ja säännöllisen kotihoidon osalta. Tiimissä tehdään myös päätökset asiakasmaksujen alentamisesta tai perimättä jättämisestä.

Erityissuunnittelija toimii asiakasmaksujen ja niihin liittyvien prosessien asiantuntijana toimialalla. Hänen tehtäviinsä kuuluvat asiakasmaksuihin liittyvästä ohjeistuksesta vastaaminen ja maksuja koskevaan viestintään osallistuminen. Erityissuunnittelija osallistuu asiakasmaksuja koskevan lautakuntapäätöksenteon valmisteluun ja hän osallistuu tehtäväalueen edustajana kehittämishankkeisiin ja työryhmiin. Erityissuunnittelija vastaa osaltaan harkinnanvaraisten asiakasmaksupäätösten tekemisestä, tukee tiimin työntekijöiden työtä sekä neuvoo ulkoisia ja sisäisiä sidosryhmiä. Erityissuunnittelijalle kuuluu erikseen määritellysti myös muita talousyksikön ulkopuoliseen rahoitukseen liittyviä tehtäviä (esim. hankehallintoa ja/tai korvausten hakemiseen liittyviä tehtäviä). Tehtäviin voi kuulua myös muita talousyksikön tehtäviä.

Työaika: 36.75 h/vk
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävä edellyttää:
Erityissuunnittelijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, valmiutta laajan asiakokonaisuuden hahmottamiseen sekä kykyä omaksua asiakasmaksuihin liittyvää sääntelyä ja käytäntöjä. Työ edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä verkostomaista työskentelytapaa.

Arvostamme:
Sosiaali- ja terveydenhuollon toimialan, asiakasmaksuja koskevan lainsäädännön ja kuntaorganisaation toiminnan tunteminen on eduksi tehtävässä menestymisessä. Etsimämme henkilö on yhteistyötaitoinen sosiaali- ja terveydenhuollosta kiinnostunut asiantuntija, joka hahmottaa asiakasmaksujen roolin osana toimialan kokonaisuutta. Työtavoiltaan etsimämme erityissuunnittelija on joustava ja kyseenalaistava ja hänellä on kykyä siirtää suunnitelmat käytäntöön yhdessä yhteistyökumppanien ja sidosryhmien kanssa.


Tehdään yhdessä hyvinvoiva Espoo! Tule mukaan tekemään ja kehittämään laadukkaita asiakas- ja perhekeskeisiä sosiaali- ja terveyspalveluja. Autamme espoolaisia rakentamaan sujuvaa arkea, tervettä elämää, hyvinvointia ja onnellisuutta.

Asiakaskuntaamme kuuluu kaupunkilaisten koko kirjo vastasyntyneistä yli satavuotiaisiin. Meille on tärkeää, että kaikenikäiset espoolaiset voivat asua turvallisesti kotona tai kodinomaisissa palveluissa.

Espoon sosiaali- ja terveyspalveluissa työskentelee lähes 4000 ammattilaista.

Tarjoamme sinulle kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Tervetuloa joukkoomme! Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: www.espoo.fi/pelisaannot

Haastattelut pidetään 12.2.2020

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot