(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija, taloushallinto
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.8.2019

Erityissuunnittelija, taloushallinto

Työavain 2-552-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.08.2019 kello 15:45
Talousyksikkö/laskentatiimi , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Toimialan esikunta/Talous ja hallinto
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaali- ja terveystoimen talousyksikköön nelihenkiseen laskentatiimiin erityissuunnittelijaa monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Laskentatiimin työtehtäviin kuuluvat erilaiset kustannuslaskentaan, talouden prosesseihin, toimialan omistajaohjaukseen, talouden raportointiin ja selvityksiin, sekä laskentarakenteen ylläpitoon, tilinpäätökseen ja kehityshankkeisiin liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu toimialan neuvonta, koulutus ja ohjeistus talouteen liittyvissä asioissa. Erityissuunnittelijan työtehtäviin kuuluvat mm. toimialan omistajaohjauksen koordinointi, lakisääteinen ja sopimuksiin perustuva talouden raportointi, tilinpäätöstehtävät, ulkoinen laskutus, perintöasiat sekä muut laskentatiimin tehtäviin kuuluvat tehtävät. Erityissuunnittelija osaltaan ohjeistaa, ohjaa ja koordinoi toimialan toimintaa tiiminsä tehtäväkenttään liittyvissä kysymyksissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin toimialan talousyksikön muiden asiantuntijoiden kuin palvelualueiden esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sosiaali- ja terveystoimen muuttuvassa toimintakentässä. Modernit toimitilamme sijaitsevat Otaniemessä. Tehtävää hakeneita haastatellaan mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana, kuitenkin viimeistään 3. ja 4.9.2019, Otaniemessä. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään taloushallinnon tuntemusta, talouden prosessien tuntemusta sekä Excel-osaamista. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, kehitysmyönteisyyttä ja selkeää suullista ja kirjallista viestintää. Omistajaohjauksen tunteminen on etu.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3576,63 €/kk + KVTESin mukaiset lisät
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min viikossa


Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
vs. talouspäällikkö Marjo Kekki
040 505 4790

erityissuunnittelija Anna Kaipainen
040 504 1483
anna.kaipainen@espoo.fi