(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija, talous
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Erityissuunnittelija, talous

Työavain 2-460-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.09.2019 (päättyy 31.08.2020)
Hakuaika päättyy 09.08.2019 kello 15:45
Talousyksikkö/laskentatiimi , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Toimialan esikunta/Talous ja hallinto
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Haemme sosiaali- ja terveystoimen talousyksikköön nelihenkiseen laskentatiimiin erityissuunnittelijaa monipuolisiin taloushallinnon tehtäviin. Laskentatiimin työtehtäviin kuuluvat erilaiset kustannuslaskentaan, talouden prosesseihin, toimialan omistajaohjaukseen, talouden raportointiin ja selvityksiin, sekä laskentarakenteen ylläpitoon, tilinpäätökseen ja kehityshankkeisiin liittyvät tehtävät. Lisäksi tehtäviin kuuluu toimialan neuvonta, koulutus ja ohjeistus talouteen liittyvissä asioissa. Erityissuunnittelijan työtehtäviin kuuluvat mm. toimialan hankintojen ja myyntisopimusten talouslaskenta sekä palvelurakenteen muutosten taloudellisten vaikutusten arviointi. Erityissuunnittelija osaltaan ohjeistaa, ohjaa ja koordinoi toimialan toimintaa tiiminsä tehtäväkenttään liittyvissä kysymyksissä. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä niin toimialan talousyksikön muiden asiantuntijoiden kuin palvelualueiden esimiesten ja asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkokonaisuuden sosiaali- ja terveystoimen muuttuvassa toimintakentässä. Modernit toimitilamme sijaitsevat Otaniemessä. Kyseessä on sijaisuus 31.8.2020 saakka.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään taloushallinnon tuntemusta, talouden prosessien tuntemusta sekä Excel-osaamista. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyötaitoja, kehitysmyönteisyyttä ja selkeää suullista ja kirjallista viestintää.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3576,63 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36 h 45 min / viikko


Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalipun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
vs. talouspäällikkö Marjo Kekki
040 505 4790
tavoitettavissa kesäkuun loppuun sekä elokuun alusta

erityissuunnittelija Anna Kaipainen
040 504 1483
anna.kaipainen@espoo.fi
tavoitettavissa kesäkuun loppuun sekä elokuun alusta