Erityissuunnittelija, Talouden tuki
Helsingin Kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.5.2021

Tehtävän kuvaus

Haemme erityissuunnittelijaa talous- ja suunnittelupalvelujen talouden tuki -yksikköön vakinaiseen tehtävään. Tehtävä täytetään 1.6.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Talouden tuki-yksikkö huolehtii toimialan talouteen ja toimintaan liittyvistä selvitys- ja asiantuntijatehtävistä, valtiolta, kunnilta ja muilta tahoilta haettavista korvauksista, järjestöjen avustusten valmistelusta sekä lastensuojelun asiakastilien hallinta- ja perintätehtävistä.

Erityissuunnittelijana tehtäviäsi ovat erilaiset toimialan, talous- ja suunnittelupalveluiden sekä talouden tuki-yksikön projekti- ja kehittämistehtävät, sosiaali- ja terveyslautakunnan myöntämien järjestöavustusten valmistelun koordinointi ja valmistelu päätöksentekoon yhdessä avustustiimin muiden henkilöiden kanssa sekä talouden pysy- ja toimintaohjeiden päävalmistelu- ja päivitysvastuu yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Tehtäviisi kuuluu myös toimialan irtaimiston hallintaan ja koordinointiin liittyviä tehtäviä, tiimin vetäjän tehtävät sekä Apotti-järjestelmän käyttöönottoon liittyviä tehtäviä (talouden tuki-yksikön osalta vuoden 2021 aikana). Toimit myös talouspäällikön sijaisena.

Tarjoamme sinulle kaupungin monipuoliset työsuhde-edut, mm. työsuhdematkalippuedun, ammattiasi tukevaa koulutusta sekä alennuksia liikunta-, kulttuuri-, ym. harrastusten parissa.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin laitapa hakemuksesi heti, sillä haastattelut aloitetaan jo tehtävän hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito.

Lisäksi edellytämme oma-aloitteisuutta, kykyä vastuulliseen, itsenäiseen ja kokonaisvaltaiseen työskentelyyn, hyviä yhteistyö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä hyvää tietoteknistä sekä taloushallinnon osaamista.

Luemme eduksi sosiaali- ja terveystoimialan palveluiden tuntemuksen.

Sopimusala

KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

talouspäällikkö Armi Vadén, armi.vaden@hel.fi, puh. 040 539 0905

Lisätietoa

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1452236
  • Tehtäväalue: Sosiaaliala ja terveydenhuolto
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 18.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki