(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija, ruotsinkieliset sote-palvelut, määräaikainen
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019

Erityissuunnittelija, ruotsinkieliset sote-palvelut, määräaikainen

Työavain 2-271-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.05.2019 (päättyy 30.04.2022)
Hakuaika päättyy 26.04.2019 kello 15:45
Esikunta / Kehittämisen tulosalue , Tekniikantie 15 02150 Espoo
Sosiaali- ja terveystoimi, Toimialan esikunta/Kehittäminen
Hallinto- ja toimistotyö

Tehtävän kuvaus: Oletko etsimämme erityissuunnittelija? Vastuullasi on koordinoida ruotsinkielisten sosiaali- ja terveyspalvelujen kehittäminen ja mahdollinen keskittäminen Espoossa. Tehtävä on uusi. Erityissuunnittelijana toimit osana kehittämisen tulosalueen Ketterän tiimiä. Tavoitteenasi on kartoittaa ruotsinkielisten palvelujen nykytilanne sekä asukkaiden toiveet ja odotukset. Kartoituksen pohjalta suunnittelet ja toimeenpanet sovitut uudistukset yhdessä tulosyksiköiden kanssa.


Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään kokemusta ja osaamista sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisessä. Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja verkostomaiseen työtapaan. Hyvää suullista ja kirjallista ruotsin kielen taitoa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3719,69 €/kk
Työaika: 36 h 45 min /viikko


Sosiaali- ja terveystoimen 3300 työntekijää huolehtivat espoolaisten terveyspalveluista, perhe- ja sosiaalipalveluista sekä vanhusten palveluista. Haluamme edistää kaikenikäisten kuntalaisten mahdollisuuksia hyvään arkeen ja omatoimiseen elämään. Painotamme palvelujen asiakaslähtöisyyttä ja ennaltaehkäisevää toimintaa ja kannustamme kuntalaisia omasta terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtimiseen. Espoo on yli 280 000 ihmisen kasvava kotikaupunki, joka työllistää noin 14 000 henkilöä. Kaupungin vahvuutena on korkeasti koulutettu väestö sekä luova ja kehittämismyönteinen ympäristö. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka. Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita. Hyvän asiakaspalvelun tekee henkilöstö, joka tuntee espoolaisten asiakkaiden tarpeet. Espoo on moniarvoinen ja -kulttuurinen kaupunki. Monimuotoiset työyhteisöt, joissa erilainen osaaminen ja kokemus yhdistyvät, ovat edellytys espoolaisten asiakkaiden kohtaamiselle. Hyvällä mielellä työskentelevät työntekijät käyttävät osaamistaan laajasti kaupunkinsa hyväksi. Haluamme, että työntekijämme voivat hyvin, kehittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan sekä tuntevat työn iloa omasta työstään. Espoossa työskentelystä on etua. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä. Tarjoamme esimerkiksi apua asunnon hankintaan, taloudellista tukea opiskeluun ja itsensä kehittämiseen sekä työsuhdematkalippuedun ja liikunta- ja kulttuuriedun. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa. Espoo on savuton työpaikka. Työyhteisöissämme noudatetaan seuraavia pelisääntöjä: espoo.fi/pelisäännöt

Lisätietoja tehtävästä
Kehittämisjohtaja Tuula Heinänen
043 8251 379