(Poistunut julkaisusta)

Erityissuunnittelija (ict)
Helsingin kaupunki / Kaupunginkanslia

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2020

Haluatko päästä hyödyntämään monipuolista digitaalisen kehittämisen kokemustasi?

Etsimme nyt Elinkeino-osaston Kehittämispalvelut -yksikköön erityissuunnittelijaa tukemaan osaston toiminnan ja palveluiden digikehitystä. Elinkeino-osastolla työskentelee joukko työllisyyden, yrittämisen, kilpailukyvyn ja maahanmuuton osaajia rakentamassa Helsingistä toimivaa, yhä yritysmyönteisempää ja vetovoimaisempaa kaupunkia. Osasto tuottaa palveluita niin yksityishenkilöille kuin yrityksillekin. Etsimme jatkuvasti keinoja kehittää palveluistamme yhä asiakaslähtöisempiä ja sujuvampia. Tavoitteemme on myös jatkuva osaston oman toiminnan kehittäminen digitaalisten keinojen avulla.

Osasto hyödyntää kaupungin digitaalisia kehittämismenetelmiä ja linjauksia. Erityissuunnittelija toimii kaupungin keskitetyn ict:n ja Elinkeino-osaston rajapinnassa varmistaen, että tarvittavat sopimukset, hankinnat ja päätökset tehdään kaupungin toimintamallien mukaisesti. Tehtäviin kuuluu seurata ja jalkauttaa osastolle kaupunkiyhteistä, kansallista ja kansainvälistä digikehitystä ja kaupungin digitaalista ohjelmaa.

Osaatko asettua asiakkaan asemaan? Jos tiedossa on mitä niin osaatko selvittää myös miten?

Erityissuunnittelija käy aktiivista vuoropuhelua kehittämistarpeista osaston johdon ja yksiköiden kanssa. Hän koordinoi ja tukee osaston sisäistä yhteistyötä ja ict-kokonaisuuden ja budjetin hallintaa luotsaamalla osaston digikehittämisen tueksi perustettua sisäistä digityöryhmää.

Hän tarjoaa sisäistä palvelua osaston muille asiantuntijoille ja johdolle konsultoimalla ja auttamalla kehittämisohjelmia, hankkeita ja toimintaa digitalisaation hyödyntämisessä, ict-hankkeiden suunnittelussa ja budjetoinnissa sekä vaatimusmäärittelyissä. Hän myös huolehtii tuoteomistajana osaston ict-infran kuvaamisesta ja hallinnasta sekä tarvittaessa myös teknisestä yhteistyöstä järjestelmätoimittajien kanssa.

Erityissuunnittelija raportoi osaston digitaalisesta kokonaisuudesta osaston johdolle.

Kelpoisuusehto: Ylempi korkeakoulututkinto sekä suomen ja englannin kielen erinomainen suullinen ja kirjallinen taito.

Hakijalle luetaan eduksi: ymmärrys julkisen sektorin toiminnasta, ict-projektitaidot, ketterien/osallistavien menetelmien osaaminen sekä monipuolinen alan tuntemus.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden vaikuttaa osaltasi helsinkiläisten arjen sujuvuuteen ja kaupungin uudistumiseen. Saat käyttöösi työntekijänä suuren työnantajan edut, mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja inspiroivan työympäristön kaupungin keskustassa.

Palkka määräytyy tehtävän vaativuusarvioinnin mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka 3800 €/kk + mahdollinen työkokemuslisä (vastaavan työkokemuksen mukaan, enintään 8%).