(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaalityöntekijä
Helsingin Kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Tehtävän kuvaus


Haemme erityissosiaalityöntekijän sijaista Malminkartanon vastaanoton tehtäviin 1.3.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Nuorten laitosmuotoista vastaanottotoimintaa toteutetaan kolmessa eri toimipisteessä: Herttoniemen vastaanotto, Kallion vastaanotto ja Malminkartanon vastaanotto. Haettavana oleva tehtävä sijoittuu Malminkartanon vastaanottoon. Asiakkuus osastolla perustuu aina lastensuojelulain mukaiseen sijoituspäätökseen. Sijoituksen aikana tehdään suunnitelma lapsen hoidosta, huollosta ja mahdollisesta jatkosijoituksesta. Suunnitelma tehdään yhteistyössä lapsen perheen, lapsen ja vastuusosiaalityöntekijän sekä muiden tarvittavien tahojen kanssa.

Asiakkaat ovat 13-17 -vuotiaita, erilaisissa kriisitilanteissa olevia lapsia. Sijoitukset ovat lyhytaikaisia ja arviointi pyritään suorittamaan kahdessa kuukaudessa. Merkittävä osa lapsista palaa takaisin kotiin.

Erityissosiaalityöntekijä on tehtäväkuvansa mukaisesti mukana lapsen sijoitus-, arviointi- ja hoitoprosesseissa, vastaa laitoksen asiakasohjauksesta sekä osallistuu asiantuntijana työn sisällölliseen kehittämiseen ja työryhmien suunnitelmalliseen työn tukemiseen. Nuorten vastaanotoissa työskentelee yhteensä kolme erityissosiaalityöntekijää.

Hae sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa helsinkirekry.fi

Tarjoamme sinulle kaupungin hyvät työsuhde-edut mm. kouluttautumismahdollisuudet ja työsuhdeasunnon tarvittaessa. Lisätietoa näistä osoitteessa www.helsinkirekry.fi

Hakemusasiakirjat ovat julkisia eikä niitä palauteta.

Haastattelut pidetään viikolla 9 Kallion vastaanoton tiloissa.

Kelpoisuusehto


Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja soveltuva 30-40 opintopisteen erikoistumiskoulutus tai yliopistollinen jatkotutkinto.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.


Luemme eduksi


Kokemusta lastensuojelutyöstä sekä lastensuojelulainsäädännön osaamista. Taitoa tehdä tiimi- ja asiantuntijatyötä moniammatillisessa työyhteisössä.