(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaaliohjaaja, Vantaan lastensuojelu
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2020

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Länsi-Vantaan lastensuojelu

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 24.11.2020 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Etsimme erityissosiaaliohjaajaa Vantaan lastensuojelun sosiaalityön yksikköihin ajalle 24.11.2020 - 31.12.2021. Vantaalla on kolme sosiaalityön yksikköä, joista kaksi on avohuollon yksikköä: Länsi-Vantaan ja Itä-Vantaan yksiköt (1.1.2021 alkaen yksi avohuollon yksikkö) sekä sijaishuollon sosiaalityön yksikkö. Tarkoituksena on, että nyt haettava erityissosiaaliohjaaja työskentelee kaikissa näissä yksiköissä niiden tarpeiden mukaisesti. Tehtävät sijoittuvat aluksi Länsi-Vantaan lastensuojelun yksikköön ja työn kestoa kussakin yksikössä arvioidaan kolmen kuukauden välein - tarvittaessa useammin. 

Sosiaalityön tiimeissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Erityissosiaaliohjaaja on vahvistamassa lapsen osallisuutta ja hän tapaa lapsia ja heidän läheisiään sekä itsenäisesti että  yhdessä muun verkoston kanssa. Työtä tehdään paljon asiakkaiden kodeissa ja erityissosiaaliohjaajat tapaavat lapsia ja nuoria myös esimerkiksi kouluilla ja päiväkodeissa. Työhön kuuluu tiivis yhteistyö lapsen ja hänen läheistensä kanssa työskentelevien viranomaisten kanssa. 

Olemme Vantaalla kehittäneet erityissosiaaliohjaajan tehtävää ja työn kehittäminen jatkuu. Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy laadukas perehdytys lähiesimieheltä, kollegamentorilta, tiimiltä ja koko työyhteisöltä. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus sekä viikottainen reflektiivinen tiimi, johon osallistuu myös perheterapeutti. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. 

Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö, erittäin kattava palveluvalikko sekä lakimiesyksikön tuki. Yksiköllä on oma auto käytössä. Länsi-Vantaan toimipiste sijaitsee Myyrmäessä keskeisellä paikalla, hyvien kulkuyhteyksien päässä (kehäradan AB-vyöhyke, bussit) ja oma parkkihalli on talon alla. Samassa rakennuksessa sijaitsee työpaikkaruokala ja Myyrmannin ostoskeskus palveluineen on toimipisteen vieressä.

Olemme kehittämismyönteisiä ja keskitymme tällä hetkellä mm. systeemisen työotteen vakiinnuttamiseen sekä yhteisen arvioinnin ja lapsen kohtaamisen tehostamiseen. Olemme aktiivisesti mukana kehittämässä lastensuojelua sosiaalisessa mediassa @vantaanlastensuojelu ja #sossutofmyyryork. Jos haluat kuulla lisää työyhteisöstämme ja tavastamme tehdä työtä, erityissosiaaliohjaaja Anne-Mari Keränen kertoo mielellään sinulle siitä. Tavoitat Anne-Marin sähköpostitse anne-mari.keranen@vantaa.fi sekä numerosta 040- 352 3769. Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Tervetuloa meille töihin!


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaalialan ylempi korkeakoulututkinto.

Luemme eduksi: Sosiaalityön ja lastensuojelun prosessien tuntemuksen sekä kokemuksen lastensuojelutyöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti.

Palkkaus: 2990,29 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä
Kotisaari Tuuli
040 7341743
tuuli.kotisaari@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.