Erityissosiaaliohjaaja, vanhempainvapaan sijaisuus
Vantaan kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Perhepalvelut
Vantaan lastensuojelun avohuolto

Jönsaksentie 4, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 15.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Kiinnostaako sinua merkityksellinen työ suojelua tarvitsevien lasten ja heidän perheidensä kanssa? Haemme yksikköömme sosiaalialan osaajaa, jolla on kokemusta lasten ja perheiden kanssa tehtävästä työstä.  Aiempi työskentely lastensuojeluun liittyvässä työtehtävässä katsotaan eduksi.  

Avoinna oleva erityissosiaaliohjaajan määräaikainen virka sijoittuu Vantaan lastensuojelun avohuoltoon Myyrmäen yksikköön, jossa on kolme suunnitelmallisen sosiaalityön tiimiä. Kussakin tiimissä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä ja erityissosiaaliohjaajia. Työn tukena käytämme systeemistä työtapaa, jossa vuorovaikutustyö on keskeisessä roolissa. Työskentelyn tukena toimii perheterapeutti, joka sparraa työntekijöitä kohti systeemistä työtapaa. Lapsen asioista vastaava sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa. Erityissosiaaliohjaaja toimii sosiaalityöntekijän työparina sosiaalityön asiakasprosesseissa. Työ on monipuolista ja haastavaa asiantuntijatyötä. Työ sisältää verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Asiakastyön tukena ovat koko tiimi, muu työyhteisö ja Vantaan laadukkaat avohuollon tukitoimipalvelut, kuten laadukas perhekuntoutusyksikkö.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän, johon sisältyy perehdytys. Tiimeillä on säännöllinen työnohjaus. Vantaan kaupunki tarjoaa monipuolista koulutusta osaamisesi syventämiseksi. Tehtävän hoitamiseksi sinulla on käytössäsi mm. oma työhuone, modernit työvälineet, lakimiesyksikön tuki sekä asiantunteva ja huumorintajuinen työyhteisö. Vantaan kaupunki tukee työmatkojasi työsuhdematkalipulla. 

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelytapaa. Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää reipasta ja aloitteellista otetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostotyön taitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä lainsäädännön tuntemusta. Kyky pari- ja tiimityöhön ja reflektioon on oleellinen tehtävässä menestymisen kannalta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaaliohjaaja (Laki 817/2015 8§ mukainen laillistus) Sosionomi YAMK

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2990,29 eur/kk

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Johtava sosiaalityöntekijä

Kajanoja Marjut

0407402535

marjut.kajanoja@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-16


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot