(Poistunut julkaisusta)

Erityissosiaaliohjaaja, Vammaisten Asiakasohjausýksikköön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhus- ja vammaispalvelut
Vammaisten Asiakasohjausyksikkö

Rajatorpantie 8, 01600 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 15.03.2021 tai sopimuksen mukaan - 31.12.2021


Erityissosiaaliohjaaja! Liity edelläkävijöiden joukkoon. 

Haemme Vammaisten Asiakasohjausyksikköön, Aikuisten tiimiin innostunutta ja kehittämismyönteistä erityissosiaaliohjaajaa määräaikaiseen virkaan. 

Asiakasohjausyksikössä Aikuisten tiimin työ painottuu eri tavoin vammaisten 28-64v. asiakkaiden palvelutarpeen arvointiin ja viranomaispäätösten tekoon. Asiakasohjauksen moniammatillisessa yksikössä työskentelee palveluohjaajia, erityissosiaaliohjaajia ja sosiaalityöntekijöitä. Erityissosiaaliohjaajana toimitmoniammatillisessa tiimissä työryhmän jäsenenä.

Erityissosiaaliohjaajan työ on monipuolista ja työn sisältöä kehitetään jatkuvasti tiimeissä. Erityissosiaaliohjaajan työtehtäviin kuuluu laaja-alainen palvelutarpeen arviointi ja palveluohjaus asiakkaan kokonaisvaltaisen tilanteen huomioon ottaen, tarvittavien palveluiden ja verkostojen yhteensovittaminen.

Työyhteisöissämme työkäytänteitä kehitetään jatkuvasti ja tiimissämme on vahvaa ammatillista osaamista. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin; tarjoamme vakituisen työpisteen, hyvät työvälineet liikkuvan työn toteuttamiseksi sekä etätyömahdollisuuden. Työntekoamme on tukemassa oma työhyvinvointiryhmä ja säännölliset kehittämispäivät. Lisäksi Vantaan kaupunki tarjoaa erilaisia työsuhde-etuja

Työssä edelytetään hyviä vuorovaikutus-, verkostotyö- ja yhteistyötaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä reflektiiviseen työskentelyotteeseen ja kehittämismyönteisyyttä. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, ennaltaehkäisevää toimintatapaa ja palvelujen vaikuttavuutta. Odotamme sinulta asiantuntevaa, työtä pelkäämätöntä asennetta ja innostunutta otetta työhön sekä kiinnostusta oman työn ja työyhteisön kehittämiseen.Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sosiaali/terveysalan ylempi ammattikorkeakoulututkinto

Luemme eduksi: Työkokemuksen eri tavoin vammaisille asiakkaille toteutetuista palvelutarpeen arvioinneista. Luemme eduksi Apotti-asiakastietojärjestelmän käyttökokemuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: KVTES

Edellytettävät luvat: Ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virkasuhde

Työaika: Sovellettavan virka- ja työehtosopimuksen mukaan 


Yhteystiedot:

Toimintayksikön esimies

Kvist Anne

043 827 2533

Vammaiset anne.kvist@vantaa.fi


Tavoitettavissa anne.kvist@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.